"Lily ja Lysti"

"Lily ja Lysti"

lauantai 24. tammikuuta 2015

Voi voi voi

Talven lajina on meillä perinteisesti ollut toko, ja niin tänäkin talvena. Tokon sääntöuudistukset ovat jännittäneet, ja harppaus avosta voihin on tuntunut todella isolta. Tässä taas näkee ohjaajan osaamattomuuden, kun on osannut opettaa ainoastaan luokka kerrallaan liikkeet, eikä kerralla kaikkea. Onneksemme olemme päässeet osaavampien kanssa nyt treenaamaan ja itsekkin alkaa nyt ymmärtämään kuinka pienissä palasissa koiraa täytyykään tokoon opettaa. Kotiläksynä on ollut kaukot, ja ne alkavat olla ohjattuna jo ihan toimivat. Tavoitteena miulla on että kymmenen perättäistä onnistunutta suoritusta ja sen jälkeen vasta alkaisi liikkeen vaikeuttaminen. Kuulostaakohan ihan pölhöltä? No jokatapauksessa tässä olisi videomuodossa tämän päivän suoritus. Yksi virhe siellä vielä tuli, mutta koira alkaa hyvin oppia pitämään takajalat paikallaan. 

Paikkamakuun tunnetila alkaa löytymään, ja nyt täytyisi alkaa lisäämään häiriötä siihen. Hyppy on edelleen aivan järkyttävä, en vaan saa sitä toimimaan, vaikka tekisin mitä. Ja nyt siis puhutaan metrisestä hypystä. Hyviä neuvoja otetaan vastaan.

Muuten aika onkin mennyt minulla töissä ja koulussa ja Lilyn aika palellessa lenkillä/ nukkuessa lämpöpeiton alla. Ja toki tiputtaessa kaikkia karvoja, koska kyllähän -30 asteen pakkasilla kannattaa bikini olla? No hyvä vaan kun tiputti, sillä tänä vuonna aiomme käydä näyttelyissä, ja niissä hommissa olisi karva hyvä olla olemassa. Mutta nyt voisi alkaa kasvattamaan sitä jo takaisin, muuten alkaa tulla kiire. 

Ei kommentteja: