"Lily ja Lysti"

"Lily ja Lysti"

tiistai 1. joulukuuta 2015

ERInomaisen kaunis neito

Käytiin neidon kanssa pyörähtämässä Jyväskylässä näyttelyssä. Mielenkiintoista on kyllä tuo näyttelytouhu, ja varsinkin ihmiset siellä. Kyllähän se tunnelma on niin erilainen verrattuna PK-kisoihin.

Koska Lily tarvitsee häkin näyttelyihin, ja sen kantaminen on aina ollut työn ja tuskan takana, ostin Ikeasta nokkakärryt. Ja oli muuten hieno ostos! Kyllä kulki häkki ja tavarat näppärästi!

Tässä neito vielä oikein onnellisena päästessään Aijan luokse

Aija trimmasi ja pesi neidon, ja sen jälkeen oli se Lilyn inhoama kuivaus vuorossa. Se kuitenkin meni yllättävän hyvin sen jälkeen kun huomattiin että minun pitää olla se joka kuivaa, ja Aijan se joka syöttelee namia.


Lauantaina tuomarina oli Horswell Jeff Englannista, oikein mukava mies joka syynäsi kyllä koiran todella tarkkaan ja tässä tulos:

Very good mover, correct size & subtance. Head femine, good balance of muzzle to skull. Eyes ok. Enough neck. Quite a good front. Well bodied level topline. Well made rear. Moves well, could have a little more width of skull. Ja rasti kohdassa käsiteltävissä.


Sunnuntaina sama uudelleen, tuomarina Jeavons Guy, Kandasta. Hän myöskin oli oikein mukava mies ja samalla kun tutki koiraa rapsutteli sitä, ja Lilyhän oli täysin sitä mieltä että jatka vaan, ei paljon haitannut kopeloiminen. 

The head is a little bit plain. She has good angulation front and behind. Correct lenght of body. She is standing a little bit weak in pastens in front. She´s got good reach of neck. Would like to see a bit more subtance. She´s got good reach and drive. Ja rasti kohdassa käsiteltävissä.

Ja mehän voitettiin koko luokka! Itse en edes sitä älynnyt ennen kun kehäsihteeri ihmetteli että mihin olen menossa, kun enhän mie ollut seurannut mitä nämä kanssakisaajat saivat tuloksiksi. Oltiin siis ainoat jotka sai ERI:n ja sillähän sitä tuli voitto kotiin! Eli ei riitä että on toimiva koira harrastuksissa, on myös kaunis!

Tuliaisina näyttelystä Ellin tekemät pannat, Lilyn pannasta en älynnytkään ottaa kuvaa mutta tässä tämä minipanta.


Ja sitten kuva sunnuntain tarjoiluista, ette varmaan ikinä arvaa kumpi on miun ja kumpi Aijan?
Ei kommentteja: