"Lily ja Lysti"

"Lily ja Lysti"

keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Lystikäs Lipsuttaja käy luonnetestissä

Nytpä olisi kevään kolme tavoitetta suoritettu, ja kaikki vieläpä kunnialla läpi. Viimeisenä vaan ei missään nimessä vähäisimpänä LUONNETESTI. Tämä jännittää varmaan yhtä paljon kuin mitä jännittää terveystulokset. Että onko sitä omaa koiraansa osannut lukea ollenkaan oikein, ja että kuinka se tuon kauhujen radan oikein selvittää. Olihan minulla toki MH-kuvaus alla jo verrokkina, mutta arvasin, että ihmisen hyökkäykset tulevat olemaan pahat Lystille. Se kun ei ihan oikeasti tahdo olla paha kennellekkään. Ja ihan oman koirani olin testiin tuonut, ja oman koirani sieltä takaisin autolle vein.

 I Toimintakyky
+1b Kohtuullisen pieni p.15
 II Terävyys
+1a Pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua p.1
 III Puolustushalu
+1 Pieni p. 1
 IV Taisteluhalu
+2b Kohtuullisen pieni p. 20
 V Hermorakenne
+1b Hermostunein pyrkimyksin p.35
 VI Temperamentti
+2 Kohtuullisen vilkas p. 30
 VII Kovuus
+1 Hieman pehmeä p. 8
 VIII Luoksepäästävyys
+3 Hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin p. 45
 Laukaisuvarmuus
+++ Laukausvarma
Yhteensä: 155 / 300

Ja sitten, koska mie vaan niin tykkään verrata kaikkea mahdollista, niin tässä olisi Aussieiden JTO:n taulukko rodun ns. ihanneprofiilista. Ja aika hyvin Lysti siihen istuu. Ja toki, pitihän siihen saada vertailuksi myös Lily, eli vaaleampi pinkki on Lily ja tummempi Lysti. Ja arvatkaahan kuin paljon nauratti, kun Leena käytti arvostelussa Lystistä ilmaisua " täytyy ensin tehdä excel-taulukko ja sitten vasta... ". Koska näinhän se on!
No mutta tietenkin, sittenhän te jo toivotte että lopeta se löpinä ja näytä meille ne videot. Tällä kertaa ei ole hienoa viedota mitä jakaa, koska videonmuokkausohjelma on Lyhdetiellä, mutta laitan nyt tähän nuo videot irrallisina ja kunhan pääsen Lyhdetiellä käymään ajan kanssa, teen sitten vasta hienon videon. Mutta idean saatte varmasti jo näistäkin.

Luoksepäästävyys, leikki ja kelkka
Hyäkkäys, haalari ja räminä
Hyökkäys seinällä
Ampuminen
Arvostelu

Ei kommentteja: