"Lily ja Lysti"

"Lily ja Lysti"

maanantai 27. kesäkuuta 2011

Kuinka kiusata koiraa koko rahalla?

Jokainen joka on naamakirjakaverini tai muuten vaan minun kanssa tekemisissä tietää meidän ikuisen paineen nostajan, hihnakävelyn. Ja siis varsinkin sen koirien ohittamisen. Pelkkä kirjoittaminen jo nostaa tuskan hien pintaan. No nyt siihen saatiin jotain edistystä. Ja täytyy sanoa että alku näyttää lupaavalta, katsotaan kuinka viikon päästä menee. Katsokaas kun ei se pelkästään jokapäiväinen ongelma, vaan se että sitä bh:ta on varmaan aika turha mennä kokeilemaan jos koira hyökkää häiriökoiran korvan viereen louskuttamaan? Joten siis härkää sarvista, ja rantakylään. Cesar Milanin apulaisena toimi Moona, häiriönä Kiri, Jatsi ja Hippa. Ja täytyy sanoa että Cesar olisi taputtanut karvaisia käsiään. Lopputulema yllättävästi vääräaikainen asiaan puuttuminen. Ja sitten saatiin kahteen kertaan ohitettua vieras koirakin. Ekan kerran hienosti, toisen kerran melkein hienosti. Kiitos Kamelit avusta!!!

Ja jotta ei päästäisi koiraa liian helpolla, muutaman tunnin päivälepo ja takaisin autoon, tällä kertaa päämääränä kesän ekat hakutreenit. Ja siellä ihana Aija. Joka sitten juoksi, leikki ja riehui koko rahan edestä. Eka maalimies eli Aija haamuna, suoralla palkalla. Ja kyllä muuten syttyi lamppu neidolla. Ja Aija oli aivan ihana. Toinen ukko Anni, piilossa. No siihen ei uskallus riittänyt, mutta pieni ääniapu ja menoks. Nyt irtorullalla, ja hieman haparoiva näytölle lähtö mutta sitten oltiinkin jo nakeilla herkuttelemassa. Ja sitten kokeiltiin ihan uusi juttu, eli minä takaisin keskilinjalle, Aija näkösälle ja suora lähetys. Kyllä muuten tanner tömisi kun neito pinkaisi vauhtiin. Aijaa ei nimittäin päästä juoksemaan karkuun ;) Sen jälkeen wubbailoittelu ja voinpa veikata että Aija on saunan tarpeessa tuon riehumisen jälkeen. Kiitos Aija ja Anni, oli loistavat treenit!!!

1 kommentti:

Tiia ja Arto kirjoitti...

Meiän hoitokoiruus Ykä vois olla hyvä ohituskumppani! Ykän kanssa namilla ohitukset on mennyt meillä hyvin, mutta ilman namia on turha koittaa saaha mitään hyvää aikaseks :/