"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

maanantai 21. tammikuuta 2013

Tammikuun tiimellyksessä

Milloinhan tämä meidän elämä olisi rauhaisaa ja voitaisiin vaan makoilla sohvalla? No ollaan me sitäkin tehty. Ollaan myös reissattu ja treenailtu. Työt vaan ikävästi haittaavat, ja meidän lämpimän hallin treenit ovat jääneet joka kerta väliin, koska olen joko ollut töissä tai reissussa. No onneksi neitoa ei enää talvi järkytä, ainakaan kun treenit on kyseessä. Ollaan edelleen hiottu noita pikkujuttuja sekä varmuutta liikkeisiin. Pikkuhiljaa ollaan siirrytty myöskin voittajaluokan liikkeitä harjoittelemaan.En vieläkään ole päättänyt vieläkö me käydään kokeilemassa avoa vai siirrytäänkö suoraan voittajaan. Toisaalta ärsyttää kyllä "luovuttaa". No mutta en nyt muutamaan viikkoon ole kokeisiin menossa joten kerkeää tässä miettimään asiaa.

Tunnari on nyt junnausasteella, ja sitä otetaan iltojen iloksi. Jarno on päässyt appariksi ja alkaa jo vallan hyvin oppimaan kuinka kapulat asetellaan. Viretila on nyt avainasemassa, ja en enää yhtään ihmettele että tuo liike aiheuttaa harmaita hiuksia monelle. Nämä melkein täysin uudet liikkeet on itsellekkin tosi vaikeita. Wallun kanssa ei tunnaria taidettu ottaa kun muutaman kerran. Mutta toisaalta nämä ovatkin itselle mieluisampia, kun joutuu itsekkin oikeasti miettimään ja pähkäilemään. Ja jotenkin se onnistumisen ilo on paljon suurempi. Ja täytyy kyllä sanoa että näissä liikkeissä myös huomaa sen uroksen ja nartun oppimisen erilaisuuden.

13 yötä ja neito pääsee hermolomalle Mummolaan, ja me päästään jenkkeihin. Ei sillä että odottaisin yhtään lomaa?

Reissu tuli siis äkkiä mutta en uskaltanut ottaa yhtään riskiä että neito aloittaisi juoksut sillä aikaa kun olemme reissussa. Toki Minna olisi varmasti pystynyt homman hoitamaan kotiin vaan kun mie tahon olla mukana tässä hommassa! Ja voi että mie tahtosin jo että  ne juoksut jo alkaisivat! 

Ei kommentteja: