"Lily ja Lysti"

"Lily ja Lysti"

perjantai 24. maaliskuuta 2017

Kisamainen vuosi 2016

Kävin eilen hakemassa meille kotiin palkinnon, ja nyt kyllä kuulostan jo ihan rikkinäiseltä levyltä, en uskaltanut edes haaveilla. Joka vuosihan olen tietenkin tulokseni Kennelpiiriin laittanut, mutta en ikinä ole ajatellut että sieltä tulisi viesti: Tervetuloa hakemaan palkintosi. Mutta nythän se tuli. Eihän tätä voi edes ymmärtää, kuinka upeita tuloksia ollaan ton pikkuneidon kanssa tahkottu. Ja kuinka tärkeä se on minulle. Nöyrin kiitos kaikille niille ihmisille jotka ovat auttaneet meitä saavuttamaan kaiken tämän.

Ja ihan pakko on nyt koota meidän kaikki voitot (ja ei niin voitot) tähän samaan, ja saada samalla esiteltyä Markun ottamia ihania kuvia Lilystä:


PAJÄ ykköstuloksia 3kpl, kakkostuloksia 6kpl, kolmostuloksia 1 ja tuloksettomia kisoja 11kpl.
PAHA ykköstuloksia 5kpl, kakkostuloksia 3kpl, kolmostuloksia 0 ja tuloksettomia kisoja 2kpl.
PAEK ykköstuloksia 1, kakkostuloksia 1 ja kolmostuloksia 1. Ei yhtään tuloksetonta kisaa.Tokossa alokasluokan kisoja 3, avoimen luokan kisoja 6, ja voittajaa nyt 2 takana. Ei tässäkään yhtään tuloksetonta kisaa.


Ja vuoden 2016 tulosrivi siis FI KVA HK3, EK2 ja EK3, sekä Aussieyhdistyksen Vuoden PK-koira kolmatta vuotta peräjälkeen, sekä Vuoden Hakukoira. Josepan vuosikokoukseesa kävimme hakemassa Maten Maljan jo toisena vuonna peräkkäin (paras näyttö+käyttö) ja Metsien Maljan joka luovutetaan parhaalle käyttökoiralle. Ari lupasi tulla ottamaan kunnollisen kuvan palkinnoista ja niiden saajasta, mutta tässä pikakännyräpsy eiliseltä illalta.
Mie oon aivan sanaton. Kennelpiirin paras koira. 

Ps. Tuosta tulosrivistä näkee muuten selkeästi sen, mistä lajista koira tykkää ja mitä kisataan vai ohjaajan takia ;)

Ei kommentteja: