"Lily ja Lysti"

"Lily ja Lysti"

torstai 2. maaliskuuta 2017

Onko elämää haasteen jälkeen?

Olipas uskomatonta huomata kuinka moni ihminen kävi lukemassa blogiani kuvahaasteen aikana! Oli mielenkiintoista huomata, että en ole yksin ajatusteni kanssa, ja vaikka en pidä itseäni mitenkään erikoisen hyvänä kirjoittajana, niin sanat taisivat kuitenkin osua ja upota? Ja hei! Saatiin yksi uusi jäsen meidän hallitukseen, joka kyllä sanoi että uskaltaakohan tuota kun oli lukenut kirjoitukseni yhdistystoiminnasta :D No mutta uskalti silti, ja onpas aivan mahtavaa!

Ja koska nyt alkoi tämä ihana kevään vuosikokousrumba, alkoi myöskin Vuoden koira-rumba. Ja onhan se tiedättekö aivan mahtavaa, kun kovasta työstä saa myös palkkion tällä lailla. Vaikka tiedän että kaikki eivät näitä palkintoja arvosta millään lailla. Itse olen aina osallistunut näihin kisoihin, ja kannustanut muitakin osallistumaan! Ja täytyy sanoa että tänä vuonna kyllä kirjaimellisesti putsasimme pöydän. Ihan huikea tunne myös siksi, että voitettiin monta todella hyvää koirakkoa, ja jopa ihan jännitti saadaanko me palkintoja. Mutta saatiinhan me :D


Tässä ensimmäisen, eli Josepan vuosikokouksen saalis. Kennelpiirin ja yhdistyksen muistamiset valioitumisesta, sekä Metsien malja (Palkinto on tarkoitettu pk-kokeiden haku-, jälki- ja etsintäkoirille, sekä palveluskoirien SM- kilpailuissa kilpailleille koirakoille. Koetulosten yhteenlaskettu pistemäärä ratkaisee) ja Maten malja (Jaetaan palveluskoirien koe- ja näyttelytulosten perusteella. Vähimmäisvaatimus on 2 x vähintään 2. palkinto palveluskoirakokeessa ja 2 x vähintään arvosana hyvä (H) näyttelyistä.) Huomasin muuten samalla että Lily se on voittanut kaikki palkinnot Josepalla johon meillä on ollut mahdollisuus. Osan pariinkin kertaan. Aika uskomatonta!

Nyt jäämme odottamaan seuraavia vuosikokouksia, ja niistä sitten myöhemmin. Mutta silti: Nämä palkinnot kertovat taas siitä, että jotain me ollaan tehty oikein. Ja enäähän me ei noita palkintoja sitten saada, koska ensi vuonna ei ole "kun" EK-kisat edessä. Joten nautitaan nyt tästä viimeisestä vuodesta jolloin nuo pystit meillä majailevat.

2 kommenttia:

Kata kirjoitti...

Onnea palkinnoista! Ja jatkosta, eihän se vain yhteen lajiin osallistuminen sulje pois voittomahdollisuutta! :D

Mari kirjoitti...

No ei, mutta mie epäilen että tänä vuonna on jo niin monta todella hyvää koirakkoa että meidän pari mahdollista tulosta ei vielä ykkössijalle asti riitä :D