"Lily ja Lysti"

"Lily ja Lysti"

maanantai 26. syyskuuta 2011

Tokokokeessa

Nyt se olisi eka virallinen koe suoritettuna sekä minulla että koiralla. Edellisenä yönä en saanut unta kun niin paljon mietitytti, tulipa jopa mietittyä käskyjä ja että mitä käytinkään siihen ja tähän. Ihan älytöntä! No kukonlaulun aikaan lähdettiin kohti Iisalmea, ja onneksi Moona suostui mukaan. Yksin olisin ollut aika hukassa. Ja varsinkin kun vielä alussa oli sellainen sekaannus että Lilyn passista puuttui "viranomaisen" allekirjoitus. Onneksi paikalla sattui olemaan virallinen tunnistusmerkitsijä, joka tarkasti koiran, totesi oikeaksi ja allekirjoitti passin.

11 kisaajaa oli paikalle saapunut, ja kisa alkoi tuomarin puheella. Ja voin sanoa että puhe oli pitkä ja perusteellinen. Vieressä oleva koira oli sitä mieltä että Lily on mahdollinen vastustaja, ja omistaja sai tehdä töitä että saatiin olla rauhassa. Lilykin otti hieman kierrosta asiasta, ja hieman jännittikin kuinka paikkamakuu menee. No hyvinhän se meni, vaikka koira olikin luvalla sanoen hieman rauhaton. Ja sen jälkeen koira autoon odottamaan vuoroaan.

Yleisesti ottaen suoritus ei todellakaan ollut meidän parasta antia, mutta oli hieno huomata että vaikka itse meinaa oksentaa jännityksestä, kädet tärisevät ja teen vaikka mitä virheitä, koiralla on selvästi parempi paineensietokyky. Ainut mikä todella harmittaa, on tuo maahanmeno jonka minä ryssin ihan täydellisesti. Ja se kuitenkin on yksi meidän varmimpia liikkeitä. Mutta jos ohjaaja ei katso edes onko koira lähelläkään kun lähtee liikkeelle, ja antaa käskyn epämääräisesti, niin mitä voi odottaa? No puhdasta nollaa :D

Mutta kuten eräs tuttavani on sanonut, kaikki yli 160 pisteen on hifistelyä, päädyimme siihen 160 pisteeseen. Eli ykköstulos!!!

Miun mahtava pieni Lipilii!!! Tästä on suunta vaan eteen ja ylöspäin! Kuvia ja videon linkitän tähän kunhan pääsem koneelle, nyt postaus tuli tehtyä kännykällä jotta saa edes tekstin aiheesta :D

3 kommenttia:

Tiia ja Arto kirjoitti...

Vau, mahtavaa! Onneksi olkoon!

Mari kirjoitti...

Kiitoksia!

Piia kirjoitti...

Onnea teille hienosta suorituksesta! :)