"Lily ja Lysti"

"Lily ja Lysti"

torstai 8. syyskuuta 2011

Yllättäen treeniä treeniä treeniä

Alkaa tuntumaan että naamakirjan tilapäivitykset junnaa paikallaan, ja että mitään muuta ei koiran kanssa tehdäkkään kuin treenata. No vietettiin me eilen ihan vapaapäivä, koska olin lupautunut pitämään meikkikutsut Hannan ohjastamana. Eli päivä meni leipoessa ja siivotessa. Ei tuntunut koiraa haittaavan vapaapäivä ;) No alkuviikon tekemiset taisi painaa pienen mieltä. Maanantaina herätessä olo oli aivan karmea, pää tuntui painavan miljoona kiloa ja aamulenkin jälkeen sohva kutsui. Nuokuin siinä pitkälle iltapäivään kunnes velvollisuudet kutsuivat, ja lähdin Aijan henkiseksi tueksi BH-kokeeseen. Ja ilmeisesti tuki oli tarpeen, ja Neven nimen edessä komeilee hieno BH-titteli, ONNEA!!! No vaikka oma olo oli aivan kaamea, ajattelin ottaa seuraamiskaavion kerrankin kokonaisuudessaan. Ja kyllähän tuo neito seurasi, kääntymisissä pientä haahuilua mutta muuten vallan hyvä suoritus. Sitten olikin aika mennä jännäämään Aijan ja Neven kaupunkiosuutta, ja saatiin häiriökoira suostuteltua jäämään meillekkin häiriöksi, ja ohitus sujui vallan mainiosti. Silti mie vaan niin kammoan tuota kaupunkikävelyosuutta :( Pitäsi siis saada nyt vieraita koiria ohitustreeneihin, vaan mistähän niitä saisi???

No tiistaina käytiin myöskin kentällä tekemässä tottista, nyt huomionarvoista oli oma asenne ja muut koirat. Muut koirat siis eivät kiinnostaneet millään lailla, vaan pystyttiin sen puolesta treenaamaan vallan mainiosti. Mutta oma asenne oli jossain miljoonan mailin päässä, ja ei oikein lähtenyt. Ja jotta saisi oman mielen mahdollisimman mustaksi, lähdettiin vielä pentukurssilaisten kanssa kaupunkikierrokselle. Eihän Lilyllä ole mitään ongelmaa hisseissä, rappusissa, metallialustalla ja ihan vähän vaan ihmetytti sillan ali kulkeminen. Mutta ne vieraat koirat, huoh... No siis kaikkihan menee hyvin kunnes joku tulee iholle kiinni. Ja koska kaikki muut olivat yltiösosiaalisia, niitä iho kosketuksia tuli aika paljon. Mutta leuka rintaan kiinni ja kohti uusia pettymyksiä, vai miten se meni? No kunhan siitä BH:sta selvittäisiin niin sitten voisi ihan omaan aikaan opetella tuota muiden koirien siedätystä. Ja voihan se olla että ei edes päästä sinne BH-kokeeseen ;) No ja onhan tässä tuo MH vielä ennen sitä, ellei neito aloita juoksuja. Olisi enää 9 yötä jäljellä, ja peräpään nuoleminen, merkkailu ja muut eleet alkavat olla jo aika vahvoja. Joten peukkuja että vasta 18 päivä alkaisi neito vuotamaan. Koska aiemmin juoksut ovat alkaneet 18.3,18.10 ja 8.3. Että olisihan tuohon vielä aikaa kalenterin mukaan?

Tänään olisi vuorossa viimeinen yhteinen jälkitreeni meidän porukan kanssa tälle syksylle, hieman on kyllä haikea olo. Tästäkö se talvi taas alkaa??? No on sitten ainakin aikaa treenata tokoa, toki jos vanhat merkit paikkansa pitävät ei siitä suurta iloa ole noissa -30 asteen pakkasissa. Ai kenellä tänään masis kaikesta :D

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Meillä on ihan sama ongelma vieraiden koirien suhteen meidän neitokaisen kanssa. Eli meistä saa kyllä häiriökoiran(t) ohitustreeneihin jos on tarve, tekisi meillekin eri hyvää. :)