"Lily ja Lysti"

"Lily ja Lysti"

perjantai 14. huhtikuuta 2017

Voihan Voittaja

On se vaan perkele niin totta, se että voi voi voittaja. Olimme siis tänään Marjo Halmialan arvostelemassa tokokokeessa, ja nyt täytyy sanoa että tykkäsin tuomarista enemmän kun edellisinä kertoina. Minusta hänen ulosantinsa on joka kerta parantunut, ja nyt todellakin olimme samaa mieltä pistevähennyksistä. Mutta toki nyt Lily tekikin myös todella hyvin töitä, ja jos olisimme kerenneet korjaamaan tuon tunnarin, olisi meillä ollut totaalikirkas ykkönen tassuissa. Mutta aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. Mutta jospa taas räävittäisiin kohta kohdalta suoritus auki. Näin pääsiäsen kunniaksi.

Paikkamakuu 8,5: Sain koiran todella hyvällä mielentilalla kehään. Vihdoinkin treenit alkavat tuottaa tulosta. Sitä en ymmärrä mitä tuon porokoiran kanssa tapahtui, Lily olisi ehdottomasti halunnut käydä sitä moikkaamassa? Outoa. Onhan se levottoman näköistä, mutta tähän en puutu. Koska sitten leviää koko muu pakka. Mutta ehkä voisi muistuttaa että ei ihan noin paljon haistelua?

Seuraaminen 8: No joo. Taatelimänty, ihminen, trallallaa. Ei ihan päästy samaan kuplaan, mutta miulla on jo korjaussarja valmiina. Tämä oli ainoita liikkeitä tänään jotka eivät olleet treenien tasolla.

L 9: No aivan varmasti on hidas. Teki juuri niinkuin treeneissä, joten en korjaa. Mutta mikä taas alkaa leviämään, on tuo miun kyttääminen. Joten siihen pitää nyt kiinnittää huomiota.

Luoksetulo 8: Pidetään tää. Tää on todellakin hyvä. Aivan täysin sama kun treeneissä. Jos tämä saadaan pidettyä olen tyytyväinen.

Ruutu 9,5: Jepjep. Aika taitavasti laittoi itsensä niin että karvakaan ei ollut ruutunauhan yli. Eini kokeillaanko seuraavankin kerran kosketusalustaa treenissä :)

Ohjattu 8: Nyt alkaa näkymään se kk takainen muutos treenissä. Nyt se pidetään ja toi karmea seuraaminen korjataan. Koska se hajoaa ihan näillä näppäimillä.

Tunnari 0: Ei keretty korjaamaan neljässä päivässä. Jännä :D

Kaukot 9: Mitä on tapahtunut meidän perukäskylle? Miksi mie en oo käyttänyt sitä aikoihin???

Metalli 8,5: Oksetus Lilyn mielestä. Meidän ehdottomasti vähiten treenattu liike. Pitäisiköhän nyt ihan tosissaan kantaa se hyppy autoon?

Kokonaisvaikutus 8: Hahaa!!! Kyllä me täältä noustaan!

Nyt oli tälläinen tajunnanvirta tää selostus, ei vaan jaksa selittää aina niin syvällisesti :D

Ja tässä linkit suorituksiin:


ps. Kiinasta tuli koruaihiot. Jos tää ei toimi niin alan tekemään koruja. Ja kävin ostamassa virkkuukoukun Prismasta. Ihan vaan varmuuden vuoksi.

Ei kommentteja: