"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

lauantai 21. tammikuuta 2017

Ei mennyt ihan kun Strömsössä

Mentiin eilen treenaamaan, tämän viikon treenit Lilyn kanssa on mennyt hyvin, mutta auta armias tuota Lystiä. Sillä on todellakin joku minäihanite- kausi menossa, ja kaikkeen pitää reagoida. Eikä korvia ole kun ulkonäön vuoksi. Joten mietin että nyt tehdään jotain tositositosi helppoa. No mutta ekana Lilyn treenit. Ja koira autosta. Ja mie aina katon että koira ei ole alla kun laitan kontin kiinni. No niin katsoin nytkin mutta Lilypä olikin nopeampi. Aikamoinen kopsahdus kuului, ja heti tietenkin katsoin että kävikö pahasti. No ei mitään. Ja koirakin oli ihan normin oloinen, joten eikun treenaamaan. Seuraaminen oli todella hyvää, odottelut ilman piippaamisia kiitos torstain treenin, ja vasta tunnarissa katsoin että nyt ei ole koira ihan normaali ja ai miten niin:


No eipä siinä. Hitto että toi ei vaan näytä kipuaan. No tietenkin treenit loppuivat siihen ja koiralle perusensiapu ja autoon. Ja koska Lysti olisi varmasti hoitanut vetramillin naamasta, niin Lily pääsi etupenkille. Ja voinpa taas olla iloinen koirasta jota saa tutkia, hoitaa ja joka ei syö koko autoa jos sen laittaa ruokapussin viereen. Koska eihän sitä nyt voi :D Se on vakavaa touhua olla etupenkillä :D


No sitten Lysti. Voihan hyvä päivä. Jätän vaan tän kuvakollaasin jonka miun treenikaveri teki, tähän ja saatte itse päätellä miten meni noin niinkun omasta mielestä. No naurettiin ainakin.


Että treenaa näiden kanssa sitten vakavasti :D :D :D

Ei kommentteja: