"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

maanantai 30. tammikuuta 2017

Raiteet vievät etelään

No eihän ne juoksut nyt sitten alkaneet kun sain hoitopaikat ym. sumplittua niin että ei olisi haitannut vaikka olisivatkin alkaneet :D No mutta viimeisestä suunnitelmasta pidettiin silti kiinni, ja perjantaina hypättiin Lystin kanssa junaan ja lähdettiin kohti Vantaata. Juna-asemalla älysin että eipä muuten ole Lysti tainnut ko. paikassa ennen vieraillakkaan. Vaan eipä tuota paljon häirinnyt äänet ja ihmispaljous, reippaasti mentiin junaankin ja suurimpana ongelmana oli se että paikalla oli ihmisiä jotka eivät huomioineet pientä koiraa? Toi on kyllä jännä että vaikka sille onkin ihmiset aika "ilmaa", niin tuollaisissa tilanteissa jokaisen pitäisi huomata että juuri LYSTI tuli junaan. Kun juna lähti liikkeelle, katseltiin hetki maisemia ja sitten olikin ihan tylsää ja kohta en edes huomannut että minulla oli koira mukana.


Tuuli olikin asemalla odottamassa meitä ja päästiin heti lenkille Riemun, Raikun, Nukan ja Novan kanssa. Kyllä taisi sekä koirilla että omistajilla olla hauskaa :D Lenkin päätteeksi Lysti jäikin sitten Tuulin luo viikonloppua viettämään, ja mie suuntasin kohti Lahtea ja australianpaimenkoirien hallituksen kokousta. Kiitos Satu ja kumppanit hauskasta viikonlopusta!




Lystillä oli ollut hauska viikonloppu, oli saanut leikkiä siskon ja äitin kanssa ja käydä vieraisillakin. Kiitos Tuuli, Riemu ja Raiku hoidosta!

Ja sitten koittikin jo sunnuntai, ja matka kohti kotia alkoi. Ja ei muuten mennyt lähimainkaan niinkuin menomatka. Juna oli aivan täyteen ahdettu, ja jouduimme istumaan puolittain käytävällä. Ja siinähän niitä rapsuttajia sitten riitti. Syvä huokaus. Vasta Parikkalan jälkeen saimme oman paikan ja ajattelin että no siinä sitä sitten saa rauhoituttua. No ei. Edessä istui vanhempi pariskunta joka huomasi tilaisuutensa tulleen ja arvatkaa kuka oli nanosekunnissa niiden sylissä? No Kiteen kohdalla rapsutuksia oli ilmeisesti saatu tarpeeksi ja sitten pystyi pieni alkamaan nukkua. Reissu taisi silti olla omistajalle paljon rasittavampi kuin mitä koiralle :D

Lily oli reissun ajan Jarnon hellässä huomassa, ja oli ekaa kertaa sitä mieltä että Lystin ei olis tarvinnut tulla kotiin. Onneksi ajatus muuttui parin minuutin päästä siihen että oikeestaan miulla olikin aika ikävä, ja sitten taas leikittiin ihan normaalisti. Lily oli kyllä kuulemma nauttinut rauhasta koko rahalla. 

Mutta kyllä mie seuraavan kerran menen autolla. MINUA ahdisti sen verran paljon :D



Ei kommentteja: