"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

tiistai 10. tammikuuta 2017

Pakoon kylmyyttä

Ainakin omistaja voisi paeta :D Jopa Lily on nyt tykännyt talvesta kun on kaveri jonka kanssa riehua, niin ei tule kylmä. Ainoastaan -25 ja sen yli pakkasella Lystin jalkoja alkoi palelemaan, koska pikkuinen päätti tuossa joulun aikoihin tiputtaa kaikki karvansa. Ja nythän kun ne on tiputettu, Lily seuraa perässä, eli karvan määrä on vakio lattialla. Paitsi Lilyssä sitä taitaa olla tuplasti enenmmän kun mitä Lystissä. Joka tietenkin tarkoittaa myös sitä, että kevään koiranäyttelyt saa unohtaa. No ehkä sitten myöhemmin.



Ihana rullailmaisuongelma oli, kuten arvata saattaa, minun pääni sisällä, ja kun sain oman pääni selväksi ajatuksista, alkoi myös ilmaisu toimimaan. Tässäpä pieni esitys siitä miltä se nyt jo näyttää.


Lilyn kaukot ovat myöskin olleet murheen kryyninä, ja nyt ollaan taas kokeiltu ja junkattu kuinka ne saataisiin toimimaan. No vanha kunnon harjanvarsitekniikka toimii nyt parhaiten, ja koska Lily on niin epävarma vielä tekemisestä, niin myöskin se, että ei tee liian isoa numeroa epäonnistumisesta vaan kehuu onnistumisesta. Ja tässä myös minun oma kroppani vaikeutti asiaa, ja nyt ollaankin videoitu melkein jokainen treeni jotta saadaan myös minun tekemät virheet videolle ja siten saadaan niitä korjattua. Ja tältäpä se nyt näyttää:



Lilyn kanssa uskon että saamme nyt nopeasti nuo virheet korjattua, ja pääsisimme vihdoin ja viimein KOKEESEEN! Pakko käydä hakemassa vikalista jotta tietää mitä pitää seuraavana treenata. Toi voittajaluokka vaan on itselle jotenkin niin suuri mörkö, mutta pakkohan se on voittaa möröt ja lähteä kokeilemaan. Harmi kun täällä suunnalla ei noita kokeita ole kovin paljoa, mutta ainahan se auto kuljettaa?

Ei kommentteja: