"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

keskiviikko 21. toukokuuta 2008

Näyttelyarvostelu

No nyt on sekin kammotus poissa mielestä, eli tuo Joensuun koiranäyttely. Kiitos vielä Aijalle joka esitti Wallun, minusta ei olisi ollut siihen ;) Eli Wallu oli tyydyttävä, ja tässäpä arvostelu:

Vielä kovin kevyt nuori uros, jonka rotutyyppi on epäselvä. Lyhyt runko. Rintakehä vielä kovin matala. Kevytpiirteinen pää, jossa kuitenkin hyvä profiili. Hieman kevyet korvat, pystylapa ja aolkavarsi. Takakulmaukset hyvät. Hyvässä kunnossa, jäntevä ja lihaksikas. Käytös hieman tutkimatonta. Karva vielä hyvin lyhyttä ja selästä voimakkaasti kihartuvaa. Täyspitkä häntä.

Eli epäselvä rotutyyppi, luonnekkin hämärän peitossa eikä muutenkaan ihan ota selvää onko lintu vai kala :D Minun mielestä silti maailman paras koira!

Kyllä nyt saa nuo näyttelyt olla, tai sit mennään johonkin kesänäyttelyyn missä ei ole kylmä ;)

Lauantai-iltana käytiin sit tuolle kamalalle kokemukselle hakemassa vaistapainoa ja ajeltiin Hannan ja Jatsin luo Viinijärvelle. Oli kyllä mukava käydä lenkkeilemässä, tulipa jopa koiraakin koulutettua. Sunnuntaina sit käytiin ekana miulle ostamassa auto, jotta pääsee koiran kaa treeneihin, ja sen jälkeen mentiin Liperiin Hilkan ja Kirin kanssa agiliitämään. Kyllä tuo koiruli alkaa jo osata, minun vaan täytyy nyt kiinnittää tosi tarkkaan omaan kehonkieleeni, palkkaukseen ja rauhallisuuteen huomiota, jotta saan koiran kulkemaan niinkuin haluan. Eli paljon lyhyitä treenejä ;)

Huomenna alkaa jälki, siitä lisää sit kun seuraavan kerran pääsen koneelle!

Ei kommentteja: