"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

tiistai 28. heinäkuuta 2009

Sairasloman viettoa

No nyt alkaa käsi ja netti olla siinä kunnossa että pystyy blogia päivittämään. Eli käsi on edelleen katki poikki, joten treenaamaan ei olla pystytty, mutta kaikkea muuta hauskaa ollaan kyllä tehty. Leirin jälkeen rauhotuimme muutaman päivän, jonka jälkeen suunnistimme Kivesjärvelle. Mukaan liittyi Satu ja Johnny, Moona sekä Kerttu. Jarno oli varannut meille Sadun vanhemmilta mökin, jonka kuistilta kimmelsi Kivesjärvi koko komeudessaan.

Ilta aloitettiin trimmaaja Sadun ottaessa Wallun korvakarvat käsittelyyn. Raukkaa kun kutsuttiin jo perhoskoiraksi. Samalla myös kynnet saivat lähtötuomion. Hieman aikaa tähän operatioon meni, Wallu oli täysin sitä mieltä että tämä trimmaaja saisi suksia sinne minne aurinko ei paista. Pienoisen keskustelun jälkeen Wallu kuitenkin vakuuttui Sadun kyvyistä ja homma hoitui.

Sen jälkeen oli vuorossa savusauna, ja Wallu nautti täysin rinnoin ylälauteilla löylyistä, kun itse kyyhötin alalauteella kipsin kanssa. Koirat riekkuivat yömyöhään, ja hauskaa tuntui olevan. Seuraavana päivänä hauskuus jatkui, ja Johnnyn kanssa kävivät uimakisaa kumpi juoksee ja hyppää paremmin. Illalla päästiin uudelleen savusaunaan, ja koska saunaan kutsu toi myös ukkosen tullessaan (kuten edellisenä iltana), pääsivät Johnny ja Wallu yhdessä saunomaan.



Seuraavana aamuna heräsimme mielettömään ukonilmaan, ja saimme myös Kertun sänkyymme, hän kun oli sitä mieltä että ukkonen on vallan hyvä syy tulla sinne. Sitten pakattiin ja ikäväksemme jouduimme lähtemään kotia kohti. Wallu rakastui taas matkan aikana Kuningatar-Moonaan ja Johnnyn kanssa niistä tuli oikein hyvät kaverit. Kerttu taisi olla liian nuori ja kokematon, mutta juoksukaveriksi kelpasi. Ihana reissu, oli kyllä todella sääli lähteä kotiin.

Ei kommentteja: