"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Filmitähdet tottistelee

Lupasin eräälle ihmiselle että otan videolle meidän treeniä, ja lupaus on pidettävä. Täytyy muuten sanoa että vaikka viilaamista vielä onkin, on toi elukka edistynyt viimeisen kuukauden aikana enenmmän kun koko keväänä. Alkaa seuraaminen olla jo aika valmista. Ihmeellinen asia toi palkkaus ;) Mutta pidemmittä puheitta tässä filmitähdet Mari ja Lily esittävät tottelevaisuusliikkeen seuraaminen:

Seuraaminen

Joo ja hei mie tiiän, se ei irrota kunnolla. Lohduttaako jos sanon että se kuitenkin irottaa ;) Siihen asiaan todellakin paneudutaan. Koko ajan se paranee. Ja sitten olisi vuorossa nouto.

Nouto

Ja tämän jälkeen menimme metsään, ja teimme melko hyvän esineruudun, jossa siis edelleen ongelmana etuesineet. Mutta toi se ne kaikki kolme, eikä kertaakaan jääny ees miettimään! Ja sen jälkeen jälkeä, jossa 5/6 kepistä, pientä säätämistä ja silleen, mutta muuten ihan ok. Huomaako että olen hieman väsynyt? Ei nyt vaan lähe, ei yhtään. Ai niin, kenguru pääsi taas fyssärille, on se vaan hassua kuinka helposti toi neito näyttää nykyään noi juminsa. Vieterit on nyt hierottu auki ja ens viikolla käydään vielä varmistamassa asia. Ja ai niin, Merja jos luet tätä, saatat saada ens viikolla vieraita ;)

Ei kommentteja: