"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

maanantai 16. kesäkuuta 2008

Huisketta ja hulinaa

Kylläpäs sitä ihan odottaa juhannusta ja kolmen päivän vapaata! Itävallan reissu meni aivan loistavasti, kun pääsen kotikoneelle niin laitan kuvia sekä siitä& Wallun tempauksista. Ehkäpä jopa onnistun laittamaan kuvagallerian mistä kaikki löytyisi kerralla. Torstaina tulin kotiin pitkän mutta ihana reissun jälkeen ja suoraan koiran kanssa jälkimetsään. Ja kyllä täytyy vaan ihmetellä kuinka hyvin tuo ukko toimii siellä. Mieluista ainakin tuntuu olevan.

Koska meillä on edelleen tuo en ota herkkuja fiilis, päätettiin jättää kokonaan herkut ja kokeilla kepeillä. Jälki oli n.250m pitkä, ja siellä oli 3 keppiä. Vanhennettiinkin hieman. Ensimmäisen kepin huomasi, mutta ei älynnyt antaa, toisen ja kolmannen löysi ja nosti oikein hienosti maasta! Ja koko jälki mentiin taas varmasti läpi. Joten tuloksena seuraavaksi pitempi, hieman pidemmän aikaa ja ne kolme keppiä.

Sunnuntaina käytiin Aussieyhdistyksen kokouksessa, oli tosi hyvä, siitä lisää kun kertoa saan ;)
Koska kokous päättyi niin nopeasti, päästiin käymään Varkaudessa agin SM-kisoissa ja kerettiin juuri Fain ja Mikan suoritusta ihastelemaan. Kyllä oli hienoa katsottavaa, onnittelut vaan hienosta 10 sijasta!!!!

Matka huipentui Wallun isän ja sedän tapaamiseen, ja kyllä ei omena kauas ole pudonnut puusta! Pepe ja Edu oli aivan ihanat, ja sovittinkin että jos aikataulut antaa periksi yritämme nähdä uudelleen (nyt ei Wallu mukana) kesällä, ilmeisesti heinäkuussa. Odotan jo sitä innolla!

Keskiviikoksi sovittiin agitreenit, ja nyt kokeilen tuota LOISTAVASTI toiminutta purkkia myös tuolla treeneissä. Tuntuu tosiaan että sinne paimennuskentälle jäi Woldemor, ja sain mukaani Wallun, niin hienosti on tää pari viikkoinen mennyt. On niin helppo olla kun koira tottelee (kuinkahan kauan). Joten tässä taas pikaisia kuulumisia!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kiva kun jätit "jälkesi" meidän blogiin, päästään ihastelemaan Wallua. Olipa kiva tosiaan nähdä ja kesällä pitää treffata vaikka Kuhmossa.