"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

torstai 14. elokuuta 2008

Paimennusta ja tuleva agility-tähti

No nyt ollaan taas vietetty oikein hauska viikonloppu Sinikan luona Kuttukuussa. Uusia mukavia kavereita löytyi, ja Wallukin löysi itselleen hauskan kaverin, kauniin Wälleri-nartun (Hava). Olipas mielenkiintoista nähdä tuollainen rotu, joka on siis aussien ja briardin sekoitus.

Itse paimennus meni tosi hyvin, alkoi vaan Wallu olla aika väsynyt sunnuntai-iltapäivänä. Ja minä ihan kuollut kuumeessa :( Mutta hyvin teki töitä, ja lupailin Sinikalle että mahdollisesti sitten ens kesänä ilmoittaudutaan siihen farmikisaan, Sinikka kun oli sitä mieltä että muutama orjaleiri ja Wallu olis tosi valmis kisaamaan, on ilmeisesti sen verran hyvä tuossa hommassa. Ja kyllä nyt täytyy sanoa (vaikka asioista en mitään ymmärräkkään) että ei se ainakaan huonoimmasta päästä ole ;)

Ja sitten superilouutisiin!!!! Eli meidän hyväksyttiin Joalle jäseniksi, ja nyt siis saadaan kunnon koulutusta agiliitoon :D Kyllä leijailin eilen onnesta ja ilosta!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moro! Hauskaa tosiaan oli, vaikka meidän koirilla ei ehkä ihan olis synkannutkaan toi yhteiselo ;) Me saatiin myös harkkapaikka paimennukseen, jiihaa! Kyllä kannatti olla sitkeä ja soittaa putkee parikymmentä paikkaa läpi. Ja siitä kuumeesta, se tuli sitten mullekkin, koko viime viikko meni sairastaessa...;)