"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

keskiviikko 6. elokuuta 2008

Kesälomakuulumisia

No nyt se sitten alkoi, odotettu kesälomaviikko. Ja kuinka kaunis sää onkaan ollut ;) No ei tuo kyllä ole haitannut, on vaan täytynyt liikkua nopeammin :D. Loma aloitettiin lähtemällä mökille, ja sieltä pikaisesti suunnitelmien muututtua tultiin Kiteelle katsomaan paimennuskisoja, jotka olivat kyllä hieman erilaiset mitä kuvittelin. Mutta hienoja koiria siellä oli, varsinkin Shantin vauveli ja ruotsalaisten "kettu" jäivät mieleen.

Siitä sitten suoraan kotiin nappaamaan koira kyytiin ja agiliitoon. Meillähän ei oikein nyt ole nuo harjoitukset menneet niinkuin olisi pitänyt, aina jollakin tavalla mutta joku asia on aina jäänyt harmittamaan. Mutta nyt rata meni todella hyvin, ja kerrankin minun ei tarvinnut juosta pää kolmantena jalkana, vaan koira tosiaan seurasi minua ja varsinkin eleitä (ja jos osoitan putken päätä ja huudan puomi niin arvatkaa mitä koira tekee). Mutta siis ihan selvästi Wallu on älynnyt että kun tottelee minua niin on paljon mukavampaa (tai sit seuraava kerta menee ihan päin p...)

Maanantaina käytiin kaupungilla pörräämässä, ja käytiin ostamassa Wallulle ruokaa. Siis kyllä, Wallu on ruvennut syömään, ja nyt on ensimmäinen 15kg säkki tyhjä, ja toinen samanlainen on nyt ostettu ;) Kaksi pikkutyttöä ihastui Walluun ja kyllä oli naamassa pitelemistä kun tuo noita olemattomia karvoja pörhisteli etä tytöt oikein näkisivät kuinka komea hän onkaan!

Eilen sitten Hannalla tuntui olevan niin tylsää koulussa, että päätettiin mennä häiriköimään. Joten Hanna pääsi kouluttajaksi Merjan oppien mukaisesti. Kyllä tuosta ehkä miljoonan toiston jälkeen saa tokokoiran (ehkä). Vaan mikäpä koira sitä jo valmiiksi olisi, varsinkin kun on tälläinen omistaja!

Illalla sitten käytiin Tiinan ja Selman kanssa uimassa, eli siis Wallu ui. Nyt siitä on jopa todistusaineistoa, heti kunhan Tiina saa ne kuvat koneelle. Eli kyllä se on nyt tieteellisesti todistettu että tuo koira tekee mitä hyvänsä kepin vuoksi (mitenhän sen saisi tokoon valjastettua?) Vaan nyt täytyy ruveta siivoamaan, lupasin Elinalle että lähdetään lenkkeilemään heti kun se vaan pääsee töistä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Kuvia on jo miun netti sivuilla osiossa Selman kaverit

Ja osoitehan oli www.kotikone.fi/tiina.konstig