"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

tiistai 9. joulukuuta 2008

Fysioterapeutilla käynti

Joulukiireet on alkanu, ja mie oon ollu ihan onneton koiran kanssa. Mitään ei oo tehty, kunhan vaan ollaan olla öllötelty. No tänä aamuna tein normaalit aamurutiinit ja sit kun olin jo eteiseen menossa, pelastin Wallun päivän ja kutsuin senkin mukaan ;) Voi kun pikkunen oli onnellinen. No onneksi murskasin sen onnen, eli mentiin Helin luo hierottavaksi. Eli selvittämään mikä Wallulla on vikana, ja koskeeko siihen vielä.

Laitettiin kuonokoppa, sillä mie en todella tahdo maksaa fysioterapeutin sairaslomaa :D. Wallu rupes ihan mukisematta kyljelleen, ja Heli alko hieromaan sitä ensin päästä, sitten niskasta ja sitten JOS ei olis ollu kuonokoppaa oliskin mietitty että mitäs sitten. Eli Wallu tuli päälle. Heli kyllä lohdutti sillä että jos se ois oikeesti halunnu, se olis päässy kuonokopasta irti. Ei tahdottu sitä enempää stessata, joten tehtiin niin, että Heli laitto sellaset sähköimpulssit tuohon kipeeseen jalkaan ja siirty huoneen toiseen päähän ja mie pidin Wallun paikallaan. Hitto että jakso muuten pitkään äristä. Välillä rentoutui ja heti kun kuulu pienikin rapsahdus niin yritti kammeta ylös.

Taisi mennä vajaa puoli tuntia, ennen kun rentoutui täysin, ja rupes oikeesti nauttimaan olostaan mamman sylissä. Ja sit kun otin kuonokopan pois ja sähkölätkät pois, suostu syömään Heliltä herkku froliceja ;) Hassu pieni mies. Mutta siis kipeä se on, sen kyllä huomas. Voi hitto kun ois huomannu aiemmin, tiedä miten pitkään se jalka on ollu kipeä.

Mutta nyt käydään kerran viikkoon sähköhoidossa, ja katsotaan millon Heli pääsee ihan hieromaan tuota koiraa. Sen jälkeen aletaan vasta koulutus jotta muutkin voi koskee tuota selkää. Siis vasta kun oon ihan varma että siihen ei koske, ja lihas on kunnossa.

Sit käytiin Hilkka hakemassa ja lähdettiin Vehmersalmelle Sinikan ja Muffy Koolien luo. Olipas hassu pieni koira, tosi ihanan värinen ja miten ilmeikäs! Aivan todella ihana pieni eläin. On siis Aussieiden kanta-isiä, ja kyllä niissä jotain samankaltaista olikin. Mutta nyt on sekä omistaja että koira niin väsyneet, että taidan käpertyä tuohon koiran viereen ja ruveta nukkumaan, huomenna on taas töitä...ja töitä... :(

Ei kommentteja: