"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

tiistai 16. maaliskuuta 2010

Uusia tuulia

Hieman on ollut muutoksia elämässä viime aikoina, joten yllättävästi blogin päivitys on jäänyt vähemmälle. Ei me kyllä mitään kovin järkevää olla Wallun kanssa tehtykkän, joten varmaan siksikin ei ole tullut kirjoiteltua. Wallu oli joululta sairaslomalla tosi pitkään, joten se rajoitti tekemistä aika tavalla. Nyt kuitenkin lääkitys alkaa puremaan ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita tuntuu piisaavan entiseen malliin. Yritän saada myös Wallun toisen blogin päivitettyä. Mutta josko ensin vaikka tämän yhden ;)

Suurin muutoshan meillä näkyy jo blogin etusivulla, eli meille on tullut uusi koira! Tarkoituksenahan on ollut jo pitkään löytää Wallulle pikkusisko, mutta siis pentuahan me ollaan etsiskelty. Ja kuten olen aina sanonut, ei kodinvaihtajaa tähän taloon.... Ja jos värin saa valita niin ei blue merleä.... Eikä varsinkaan eriparisilmiä.... No sellainen meille nyt tuli Tampereelta Virtasen Minnalta Of Gurrent-kennelistä. Miksi Lily? on ihmiset moneen kertaan kyselleet? No siis päivällä saimme tietää ettei meille syntynyt pentua, ja illalla luin sähköpostejani, ja katsoin että jaahas onpas taas kodinvaihtajakoira. Joku koirassa kuitenkin pysäytti ja aloin katsomaan sukutaulua tarkemmin. Eli Moona joka oli minulla hoidossa, on Lilyn isotäti. Ja isänä on Tuiren kasvatti ihana Nemo, jota en ole tavannut (tietääkseni) mutta josta tiedän kuitenkin aika paljon. Mutta no, ajattelin että ei siitä mitään tulisi ja vaikkakin kaverit eivät helpottaneet asiaa sanomalla "ota siitä koira", pystyin nukkumaan yön yli. Aamulla ensimmäinen ajatus oli että pakko kai se on ottaa yhteyttä, koska kyllähän siinä sitten tulee esille jotain miksi en ottaisi koiraa. Mutta eihän siinä tullut, Minna kuulosti tosi mukavalta, koira kuulosti tosi mukavalta ja niinpä seuraavana aamuna suunnistimme Kemistä kohti Tamperetta. Lily oli siis edellisenä päivänä palautunut Minnalle, joten pitkään hän ei ollut vielä kerennyt olemaan kasvattajan luona. Autossa mietimme että Wallu saa päättää, miten homma menee, ja Walluhan päätti. En muista millon sillä olisi ollut noin hauskaa! Nuo kaksi olivat ihan kuin kaksi marjaa, ja sitä ilon ja riemun määrää! En tiedä mikä tuossa pienessä on mutta jostain syystä se sulatti minun ja Jarnon sydämen heti sillä hetkellä kun näimme hänet. Joten yhtäkkiä huomasimme että meillä on 2 koiraa autossa ja aloitimme kotimatkan Joensuuhun. Matka oli pitkä ja pysähdyksiä teimme monta, mutta viimein pääsimme Joensuuhun ja Wallu pääsi syömään synttärikakkua, sillä Wallu on jo iso mies ja täytti 3v!

Yhteiselo on kaikin puolin lähtenyt varsin mallikkaasti liikkeelle, mutta tietenkin Lilyn kanssa on monta uutta asiaa tullut esille ja jotkut niistä hieman vaikeuttavatkin arkea. Mutta kyllä me niistä selvitään ;) Avasin kuvagalleriankin kun nyt tulee näköjään tuota kameraa kanneltua taas mukana niin saa otettua pariskunnasta kuvia. Tässä vielä tuo osoite joka löytyy myös otsikosta wallulily.kuvat.fi .

1 kommentti:

Virpi kirjoitti...

Moi !
Ihana lukea, että koirat ovat tulleet hyvin toimeen... Ja Lilyhän on ainutlaatuinen <3