"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

tiistai 17. helmikuuta 2009

Ongelmia ja niiden ratkaisemista

Nyt meni hermo, pää ja kaikki muu. Syynä tuo Wallun napsiminen. Soitin sitten Sinikalle ja kysyin, että mitä mitä teen, koska omat ja kavereiden keinot ei enää auta. Tilanne alkaa olla se että nyt joko asiat muuttuu parempaan tai sit saan laittaa apulaan ilmoituksen annetaan koira kotiin jossa ei ole ihmisiä eikä niitä siellä käy.

No eli nyt sitten ongelmanratkaisuun:

-Hankin koiraportin, jonka taakse laitan koiran kun ihmiset tulevat käymään. Vasta kun ihmiset ovat tulleet sisälle, koira saa käydä tervehtimässä.

-Kun on tervehditty, koira menee häkkiin, jonne rupean sitä opettamaan mm. syöttämällä sitä sinne. Häkki on turvapaikka, jonne ihmiset eivät tule härkkimään. Siellä ollaan sen aikaa kun ihmiset ovat meillä, ja vasta kun ihmiset ovat lähteneet, koira saa tulla pois.

- Ihmiset eivät enää anna Wallulle makupaloja. Vain ja ainoastaan minä palkkaan.

- Opetetaan hampaat käsky uudestaan, siinä tarvitsen sitten Aijan ja Hannan apua, jonka jälkeen otetaan sit kaikki muut ihmiset mukaan. Opetetaan ekana ulkona, ja siinäkin niin, että minä palkkaan kun asiat menevät hyvin. Ajatuksena opettaa ihan tokoliikkeenä tutkiminen.

- Ihmiset eivät enää lääpi koiraa, missään ja milloinkaan. Varsinkaan tuntemattomat. Eli ensimmäisenä koetinkivenä viikonlopun hotellireissu.

Eli nyt tarvitsen apua teiltä rakkaat ystävät, jotta saadaan Wallusta elinkelpoinen yksilö, eikä minun tarvitse mennä kirjautumaan Apulaan ja ostaa 10 lelukoiraa. Katsotaan nyt miten tämä alkaa toimimaan, toivotaan parasta.

2 kommenttia:

Hanna P kirjoitti...

Kyllä saadaan. Ei mennä kirjautumaan Apulaan. Piste.

Mari kirjoitti...

Kiitos ystävät vertaistuesta :D Ja Elinalle koiraportista. Kyllä se valo näkyy kenties tunnelin päästä. Leikkasin just Wallun kynnet,enkä nähny kertaakaan sen hampaita ja purkki sai olla lattialla.Ja siis leikkasin KAIKKI kynnet!!!!