"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Walesin maisemia ihastelemassa

Ollaan pitkään kytätty edullisia lentoja Walesiin tuttavapariskuntamme luokse. Vihdoin ja viimein Finnair alensi hintoja ja päästiin matkaan. Ja koska tämä on meidän matka, ei tietenkään kaikki mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Mutta toisaalta täytyy sanoa että asioillahan on tarkoitus järjestyä, ja nyt matkan suunnitelmien muutokset olivat tosi hyvä juttu. Aloitettiin reissu jo keskiviikkona matkaamalla Aijan luo jonne Lily jäi hoitoon. Ja voin sanoa että kyllä oli aivan ihana saada Aijalta videota perjantaina ja nähdä kuinka Lily oli voittanut pelkonsa ja pystyi jo olemaan samassa tilassa tyttöjen kanssa. Kyllä se Aija vaan osaa tän homman! Vai mitäpä olette näistä Aijan ottamista kuvista mieltä :D












Tämä on kyllä ehkä hauskin näistä kuvista, kun oikein näkee kuinka Lilyn mielestä tuollainen päätön riehuminen on täysin typerää :D :D :D 

Kiitos Aija Lilyn hoidosta ja ihanista kuvista!

Torstaina suuntasimmekkin sitten kohti Keravaa ja Satun ihanalla avustuksella saimme Lystin Niinan luo jossa sisarukset olivat heti laittaneet bileet pystyyn. Sisarukset olivat todellakin leikkineet koko viikonlopun aivan täysillä, ja saatiin myös Niinalta kuvia vauhtikaksikosta, kiitos niistä! 






Sunnuntaina Laura kävi hakemassa Lystin Niinan luota, koska neitohan katkaisi hampaansa reilu kk sitten, ja nyt poisto kävikin todella näppärästi Lauran toimesta. Mutta kipeähän tuo pieni oli leikkauksen jälkeen, ja itkeskeli koko matkan kotiin. Itku kyllä loppui siihen kun näki Lilyn, ja kylläpä oli tytöillä ollut ikävä toisiaan. 

Kiitos Niina ja Laura Lystin hoitamisesta!

Itse Walesin reissulta ei sitten olekkaan juuri kuvia, kun jotenkin tuli vaan keskityttyä olennaiseen eli maisemien ihasteluun, rentoutumiseen ja ihmisten kanssa olemiseen. Mutta on se edelleen ihana maa, niin karu ja kaunis. Ja ihmiset ovat edelleen erittäin ystävällisä ja mukavia, joten suosittelen lämpimästi käymään Walesissa. 

Ei kommentteja: