"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

tiistai 21. maaliskuuta 2017

Kadonnut tokokoe

Kadonnut siksi, että en ollut muistanut tätä sitten julkaista. Mahtavaa.

Eli paikkamakuu. No katsokaa video. Aivan kauheeta. Kyllä tässä jos missä ohjaajaa säälittää koira. 5 saatiin, mutta voihan hyvä hirvitys.


Seuraaminen 8. Harmillisesti kuvaaja ei ollut kuvannut kun lopun, mutta siis pakka levisi viimeistään siinä vaiheessa kun liikkuri liikkuroi vanhoilla säännöillä ja siellä tuli paikallaan kääntyminen. Ja koska mie en oo sitä opettanut koiralle ja Lily tasan tiesi että nyt meni mönkään, niin toi loppukin oli aika kauheeta. En myöskään saanut selvää liikkurin muminasta, joten tein myös muutaman liikkeen väärin. Joten ihme että saatiin edes 8! Kyllä kummankin pakka oli niin sekaisin, sekä koiran että ohjaajan!



Seiso/istu/maahan 9. No joo, hidashan se on, ja miun käskyissä näkyy vielä tuo seuraamisen leviäminen, mutta tekee niinkuin pitää. Eikä Lily ikinä tee nopeasti jääviä. 

Luoksetulo 6. Omistaja edelleen kuutamolla, en huomioinut koiraa tarpeeksi liikeiden välissä, joten koirakin kuutamolla. Positiivista oli, että hyvä eteentulo ja perusasento. 

Ruutu 9. No se meni kyllä hyvin. Paitsi että mitä hittoa mie teen tuolla miun kädellä kun kutsun koiran seuraamaan??? Uskomatonta.

Ohjattu 6. Nyt melkein pitää jo laittaa äänet pois koneesta, niin paljon alkaa tulla ääntä. Tässä vaiheessa itselläkin alkaa kyllä olla aivan pohja lähellä. Kadotaan koko ajan vaan kauemmas toisistamme. Ja hidas liikkuri ei muuten näköjään helpota meidän panikointia. PS. Katsoin niin yli minuutti meni ennen kun koiran kanssa lähdettiin liikkeelle. 

Tunnari 9. Voihan perkele. Liikkuri unohti ottaa kapulat mukaan. Ja sehän oli sitten siinä. Toki, tuollaistakin kai sitten pitäisi älytä treenata? Ja koiran pitäisi vaan pysyä tuossa sivulla ja valmiina liikkeeseen? No kiitos tuomarin, saimme siis uusia liikkeen ja siitä 9, mutta eipä autanut minun eikä koiran olotilaan yhtään tuollainen. 



No tässä seuraavassa sitten se uusittu tunnari ja kaukot, joista saatiin 9. Ne se kyllä osaa. Ja metalli 8, olihan se hieman haluton. Tässä vaiheessa oli aivan sama, kunhan päästiin pois kentältä. Ihan karmea olo. 



Kokonaisvaikutelma 7. Omasta mielestä 0 :D

Mutta oikeesti, pakko on etsiä myös hyviä puolia. Se oli kuitenkin melkein ykköstulos. Vaikka kaikki vastustikin, koira olisi voinut tehdä vielä huomattavan paljon huonommin. Ja sitä paitsi, huomenna on Korrien koulutus, olen aivan varma että saadaan apuja siihen, kuinka tuota mielentilaa saadaan parennettua. Sekä ohjaajalla että koiralla :D

Ei kommentteja: