"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

tiistai 15. huhtikuuta 2008

Agilityä, tokoa ja herra woldemoria

No nyt on sitten koulutuksessa taas edetty :) Perjantaina Aija tuli käymään ja suuntasimme läheisen koulun kentälle hieman kouluttamaan pikku-ukkoa. Yllättävän hyvinhän tuo meni, meillä oli jopa pieni häiriötekijä, pikku tyttö juoksenteli kentällä. Sunnuntaina suuntasimme agilityyn. Ja sehän meni hyvin. Eli ei. Ukko pääsi taas jäähylle muutaman kerran, ja se taitaakin olla sit hyvä rangaistus. Kolmennella kerralla jopa sit tekikin jotain. A on nyt siis aivan ihana, taitaa voittaa jopa putken. Vielä kun saisi tuota vauhtia hiljennettyä siinä, menee kun heikkopäinen sen läpi. Keinua kokeiltiin ekan kerran ja ei tuo koira tuntunu oikein olevan millään siitä, katto vaan että mikäs tässä nyt oli ideana ;) Ei ilmeisesti tarpeeksi jännittävä (arvatkaahan mitä tapahtuu kun kukaan ei ole pitämässä toista päätä)

Eilen meillä oli noi agilityn alkeet ja meidän showkoira pystyi olemaan välittämättä muista koirista ja keskittyä vallan mainiosti tekemään omia hyppyjä. Kepitkin menivät kohtalaisesti. Kyllä huvitti kun koira oli just sen näköinen että katsokaa kuinka upea olen ;)

Hannan kanssa illalla juteltiin puhelimessa, ja nyt sitten on taktiikkana että pienestäkin pyllyilystä joutuu jäähylle, jotta osaisi keskittyä ja tehdä niin kuin minä sanon eikä soveltaa. Agilityssä varsinkin tuo rangaistus on todella toimiva, kuitenkin kun tuo koira siitä tykkää niin hulluna.

Ja isi lupasi tehdä meille kepit jotta voidaan niitä ruveta niitä kotonakin kokeilemaan, saadaan vähän harjoituksia tehtyä kotonakin. Vaan nyt sit hieman huilitaan ja torstaina sitten tokoilemaan taas :)

Ei kommentteja: