"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

tiistai 22. huhtikuuta 2008

Wallun totuuksia

Sain tälläisen haasteen, kun Jatsi ja Turre tahtoo kuulla millainen minä oon (Ihan kun eivät jo tietäs). Mut toi miun mamma on ollu niin kiireinen että eihän se oo kerenny kirjottamaan, vaikka minä oon jo monesti sanonu että pitäs nyt tehdä se juttu. Vaan tässäpä tämä nyt on:

Mottoni: Aina pitäs tehdä jotain, riehua, rellestää ja hillua. Oleminen on tylsää, jos ei mitään tapahdu.

Elämän tarkoitus: Ai onko sillä joku tarkoitus??? Siis eikö vaan voi nauttia elämästä, riehumisesta ja rellestämisestä?

Suosikki harrastuslaji: No siis tietenkin agility! Muut on kyllä noita mamman keksimiä pakonomaisia juttuja. Agi on ihanaa, kivaa ja mukavaa. Mut siinäkin toi mamma yrittää saada minua olemaan kiltisti, jos saisin itse päättää niin menisin kaikki esteet kerralla ja omassa järjestyksessä :) Tokoa en oo kyllä yhtään älynny, se on NIIIIIIN tylsää. Siis en ymmärrä mikä siinä on niin ihanaa, minusta paikallaan olo ei oo mukavaa toimintaa. Eikä joku hiton seuraaminen, miks ei vaan voi mennä omia polkuja? Ja sit mikä hiton hienous on istua kuralammikossa? Istus mamma ite siellä!

Mut nyt toi mamma puhuu jostain jälestyksestä ja paimentamisesta, ja minua hieman mietityttää että onkohan ne taas yhtä tylsiä kun toi toko, vai saakohan niissä riehua...hmm...Nokohtahan se nähdään!

Mut sit jos siis saisin ite päättää niin ekana kävisin agitreeneissä, ja sit riehusin muitten aussieiden kanssa. Ja illalla kävisin vielä treffeillä Selman kanssa. Se olis TÄYDELLINEN PÄIVÄ.

Eli siis mikä ei nappaa: Toko. Ja sit se kun mamma on aina töissä, ois vaan ihana riehua ja rellestää sen kanssa. Ja sit kun lähdetään johonkin kivaan paikkaan, niin eikö se auto oikeasti kulje nopeammin? Tahdon nopean auton!

Hyvää seuraa: Selma. Se on vähän niinku miun tyttökaveri. Mie tykkään siitä ihan älyttömästi. Ja sen kanssa on ihana pusutella... Sit kyllä noi aussiekaverit, Kiri kans on aivan ihana, mamma vaan ei nyt sit jostain syystä oo päästäny meitä tanssimaan, vaikka Kiri tuoksuu nyt ihanalle. Onkohan se ostanu uutta parfyymiä? Turre on miun jätkäkaveri, sen kanssa juostaan ja merkkaillaan ja elämä on ihanaa. Jatsin kans täytyy olla vähän niinkun aikuinen, se muuten rupee valittaa. Mut sekin on kyllä ihana. Miulla oli yks ihan tyttökaveri, sen nimi oli Rini, ja se oli kyl kans ihan mahtava. Mut en oo nyt nähny sitä tosi pitkään aikaan. Mikähän sillä on? Onkohan se suuttunu? Mut sen mamma Aija on käyny kyllä, ja vaikka se aina kiduttaa minua niin se on silti aivan ihana... Ja sit mulla on pari kaveria, Unelma ja Pami, joiden kans mie en oo ihan vielä päässy samalle aaltopituudelle. Mut yritän kyllä kovasti joka kerta kun nään niitä.

Sit ihmiskavereista (vaikka toi Aija mainittiinki jo tossa äsken) niin Mamma on tietysti paras. Toiseks tulee kyllä Iskä, sen kanssa on niin ihana olla kun se leikkii miun kanssa eikä rahaa minua noihin tyhmiin harrastuksiin. Sit Mummi ja Ukki,vaikka ne ei aluks tykännytkään miusta. Mut nyt (koska oon niin sulonen) ne on ihan rakastuneita minuun (no kukas ei olis, mie osaan olla niin ihana kun sitä haluan). Ja sit on ton miun Mamman sisko ja sen mies. Ne ottaa miut aina sillon tällön vahdittavaks, ja ne rapsuttaa aina kun mie haluan. Ja tuota siskoa on ihan pusutella, vaikka se ei siitä hirveesti tykkää ;)

Huonoa seuraa: No ihan ehdottomasti yks Urho, se hyökkäs miun kimppuun. Sille mie annan turpaan jos sen nään. Muuten miulla ei oikein kyllä oo huonoa seuralaista. Mamma karsii kyllä tylsät koirat miun ympäriltä.

Paras lukemani/kirjoittamani kirja: Käyköhän tähän se jos on syöny kirjoja? Koska siis sillon niitä on aika monta.... hmm... En oo kyllä tainnu ikinä sit ihan niinkun keskittyä siihen lukemiseen... Pitäsköhän sitä kokeilla??? Mie oon kyllä nähny kun mamma makaa sohvalla niiden kirjojen kanssa eikä leiki miun kanssa, joten jos siis se on lukemista, niin ei sit kyllä kiinnosta, niiden syöminen ja repiminen on paljon hauskempaa!

Kenet haastan? No siis voikohan tähän sanoa kaks koiraa, koska miusta ois aika ihana kuulla tuosta Rinistä, ja siis siitä et onko se suuttunu miulle, ja sit mie haluaisin kuulla Kirin ajatuksia.

Joten siis Rini ja Kiri!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haasteeseen on vastattu ;)

Anonyymi kirjoitti...

Selma lähettää terveisiä :))
Emäntä on "ihan kipsissä" ja tylsä, Vallun päivä seura oli kivaa ja emäntäkin kiittää ja kumartaa :)