"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

koiratappelu ja hyvin nukuttu yö

Lähdettiin Wallun kanssa eilen koirapuistoon pitkästä aikaa, kun Tiina ja Selmakin lupasivat sinne tulla ja kello ei ollut ihan älyttömän paljon. Ja kuinkas kävikään...

Kerettiin puiston portille, kun Urho niminen koira sitten hyökkäsi Wallun kimppuun. Wallu oli vielä hihnassa ja minä yritin saada koiraa tuo toisen alta pois. Onneksi Urholla oli valjaat, niistä repimällä saatiin koira Wallun kimpusta pois. Koira oli ihan kurainen ja märkä, yritin katsoa että mitä oli tapahtunut, sillä ihan selvästi kuulin että nyt sattui. Kuitenkin mitään en löytänyt ja koira riekkui Selman kans ihan normaalisti, niin ajattelin että kaikki ok.

Käytiin vielä hieman koulutusta koulun kentällä ja sit suihkuun. Illalla katsoin vielä että mitään ei näkynyt. Koira oli hieman levoton mutta enhän nyt sitä yhdistänyt tuohon tappeluun (tyhmä minä) . Yöllä Kari herätti katsomaan Wallun päätä. Oli muuten oikeasti pahan näköinen haava, Urhon kulmurit oli tehneet hienoa jälkeä. KOira nukkui yön minun vieressä, piippas välillä ja nukku tosi levottomasti = lue: minäkin nukuin.

Ja tänä aamuna sitten eläinlääkärille, Martina nauroi että meillä taitaa olla ongelmatapaus ;) Selästä löytyi vielä muutama kulmurin tekemä haava, ja nyt sit on karvat ajeltu niistä kohdin pois, antibiootit päällä ja vitutus todella suuri. Onneksi ei kuitenkaan tuon pahemmin käyny, ja Wallu alkaa olla jo mestari antibiootin syönnissä!

Ei kommentteja: