"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Viikko hulinaa

Kylläpäs on ollu taas sellainen viikko että omille ajatuksille ei paljoa ole jäänyt aikaa. Sunnuntaina käytiin Wallun kanssa agiliitämässä, ja nyt jopa koiruus jaksoi keskittyä, ja mikä kaikkein hienointa, A alkaa olla nyt se ihanin este (vai oliko ne Hilkan lihapullat) :D. Ja minä onneton yritän noita keppejä opetella, koirallahan ei ole ongelmaa ;) Vaan kohta alkaa alkeiskurssi joten jos siinä sit minuakin koulittaisiin!

Maanantaina Kari suuntasi kohti Kuhmoa Wallun kanssa, ja minä jo mietin että mitähän sitä keksisi kun on ihan koko ilta aikaa olla yksin. Tiina onneksi korjasi asian ja toi Selma sakemannin minulle hoitoon. On kyllä niin suloinen koira, oisin voinu ottaa pitemmäksikin aikaa.

Viikonloppuna ei päästä treenamaan kun lähden Kuopioon myymään kodinkoneita, täytyy sit ens viikolla yrittää päästä varsinkin tuota tokoa treenaamaan.

Vaan kylläpä sitä nyt saa olla ylpeä itsestään... Sain opetettua Wallulle ensimmäisen "sirkustempun", Karihan se meillä on ollu tuo temppujen opettaja. Eli meidän pikku-ukko osaa pam käskyn! Se kellahtaa tosi vauhdikkaasti selälleen ja näyttää ihan kuollelta :D (pienistä asioista ihminen on onnellinen)

Ei kommentteja: