"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

tiistai 11. elokuuta 2009

Ensimmäiset "viralliset" hakutreenit

...joista tietenkin myöhästyin puoli tuntia kun tietenkin pääsen kuudelta. Onneksi meillä ei niin lasketa, ja ilman eksymistä löysin oikealle metsätielle. Ihmisten nimiä en taaskaan älynnyt edes kysyä, mutta kolme henkeä metsän siimeksestä löytyi. Minä pääsin kaikille kolmelle koiralle maalimieheksi, 2 ensimmäistä leikitin ja viimeisen kohdalla makasin pressun alla ja arvatkaa muuten oliko kuuma? No löysin hienon kävyn, jota kerkesin jopa hieman tutkia ;) Nyt ymmärrän kuinka lystiä tämä on (Eli en, mutta koira tykkää).

No sitten olin siis käynyt ihan kaupassa ja ostanut wubban, ja niin ylpeänä tulin 2 wuban kanssa autolta, ja samalla älysin että jos kerta on 3 maalimiestä niin pitää olla 3 wubbaa (eli tänään kauppaan). Saiskohan noita wubbia jostain tukkupakkauksena?!? No mutta asiaan, eli 2 ukkoa menivät metsään niin että Wallu näki, jonka jälkeen me mentiin kävelemään ja ukot menivät piiloon. Eli niin hyvään kuin siellä metikössä pystyi. Ja vauhti oli kova koiralla kun hänen wubbansa metsään piilottivat. Eka ukko löytyi vauhdilla, hieman epäilytti vieraan kanssa leikkiä mutta hyvin meni. 2 ukko olikin löytänyt hyvän piilon, sillä miekään en nähny mihin ukko oli mennyt. Koira oli tullut hieman epäillen luokse, mutta kun wubban oli nähnyt, oli ruvennut oikein hyvin leikkimään. 3 ukko lähti juoksemaan kun Wallu oli melkein kohdalla, ja siellä leikittiinkin ihan kunnolla, Wallu varmaan mietti että helvetti näitten luokse on siis mentävä kovaa, muuten ne piilottaa wubban.

Siinä kun sitten ruodittiin Wallun treeniä meni Seija kyykylleen maahan kun hieman tuntui kuntoa vaativan tuo Wallun kanssa leikkiminen. Wallupa päättikin (ja siis oli hihnassa) mennä vielä tervehtimään ja kiepsahti syliin. Siinä vaiheessa viimeistään päätin että tästä tulee nyt meidän ensisijainen laji. Eli sunnuntaina on sitten seuraavat treenit :D

2 kommenttia:

Hanna P kirjoitti...

Jee! Hyvä Wallu!! :D

Eve ja Asta kirjoitti...

Tiedän! Siihen jää koukkuun kun koira nauttii siitä niiiin paljon! :) Onnea uudelle uralle!