"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

torstai 20. elokuuta 2009

jälkeä hassun ukon kanssa

No olipas reissu ja tulipas tehtyä. Paikkana Sipri ja jäljen tekijä Mona. Esineruudusta kolme esinettä, ensimmäinen pienen pöhinän jälkeen edestä. Toinen vasta kun Mona kävi sitä vinguttamassa ja kolmas samaan tyyliin. Nyt siis ongelmana takakulmat, jonne ennen mentiin tuhatta ja sataa. Eli vahvistusta ja iloista tyyliä. Kussut ei kuitenkaan kun kerran koko homman aikana. Se alkaa siis loppumaan.

Eilen käytiin peltojäljellä, joka meni täysin haahuiluksi ja miihailuksi ja hiusten repimiseksi päästä. Kerkesin jo kirota koko koiran alimpaan helvettiin, ihan kun oltas päiväkävelyllä oltu pellolla. Minä jo kerkesin sanomaan että metsäjälki jää ja pellolla tehdään tästä eteenpäin. No mutta kun treenit on niin niihin mennään. Tehtiin tosi helppo, eli pitkä suora, 2 keppiä, 2 kulmaa, pitkä suora ja 2 keppiä. Hienosti onnistui lähetys, hienosti seurasi jokaista askelta. Kunnes saavuttiin kanttarellien kohdalle. Ne ilmaisi ja siinä vaiheessa huomattiin että ei nyt kyllä olla oikealla jäljellä. Oli sitten joku käynyt ennen meitä juuri samassa paikassa juuri samaan suuntaan ja vielä juuri samasta kohdasta tekemässä jäljen!!!

Joten kanttarellit muistiin ja paluu alkuun. Pieni etsiminen mistä meidän jälki eroaa, ja sitten matkaan. Ja koira teki aivan täydellisen jäljen, kepit nousi ja kulmat meni aivan upeasti. No jotta ei kaikki olisi noin täydellistä, pitää minun mennä pilaamaan toisen työskentely kun katsoin että keppi on ja käskin koiran takaisin, ja sehän meni kulmassa juuri upeasti. Joten täytyy kenties käydä huomenna tekemässä korjaava jälki. Perkeleen apina minäkin olen! No mutta koira teki hyvin töitä, upea eläin oli kyllä tällä kertaa. Taitaa joka toinen kerta joutua kiroamaan se hanskatehtaalle niin joka toinen kerta menee upeasti!

No sitten kävin pussin ja keräsin kanttarellit parempiin suihin ja koira sai samalla juosta metsässä koivulta koivulle :D

Ei kommentteja: