"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

maanantai 7. maaliskuuta 2011

Juhlan humua

Eilen oli aihetta juhlaan, kun Lilyn 1-vuotispäivä oli meillä. Vuosi sitten ajeltiin kemistä Lempäälään katsomaan pientä sinistä koiraa, joka on nyt sulattanut täysin meidän sydämet. Ja mikä sen parempi paikka juhlia tätä kuin Minnan luona Lempäälässä. Neito oli hyvin onnellinen älytessään mihin auto on häntä viemässä, ja Minna onkin saanut näytteitä pikkuisen suuresta rakkaudesta. Samalla tuli otettua osaa aussieiden vuosikokoukseen ja todettua että näköjään jäsenistö on edelleen sitä mieltä että saan edustaa heitä hallituksessa seuraavat 2 vuotta. Ja myöskin minut pyydettiin Joensuun näyttelyn näyttelytoimikuntaan Josepan puolesta, joten näyttelykokokemusta tulee oikein roppakaupalla.

Ja käytiinhän me lauantaina Juuan näyttelyssäkin pyörähtämässä, mutta se ei oikein mennyt odotusten mukaisesta. Heikkinen-Lehkonen ei nyt oikein Lilystä tykännyt, ja siitä syystä saimme T:n arvosanaksi. Mutta linja piti, koska Wallukinhan sai siinä yhdessä ja ainoassa näyttelyssä missä kävi tältä tuomarilta T:n. Ei se kyllä tainnut tykätä juuri kenestäkään muustakaan, sillä näyttelyjen kaunotar Unelma-mummokin sai EH:n arvosteluunsa.

Mutta tässäpä vielä sitten se arvostelu:

"Hieman vierestyyppinen kokonaisuus mikä johtuu osittain sileästä ja lyhyestä karvasta. Pyöreät posket. Loiva otsapenger. Hieman riippuvat huulet. Pyöreät silmät. Kevyet haja-asentoiset korvat. Ranteet saisivat olla joustavammat. Hyvä rintakehän syvyys ja tilavuus. Hyvät takakulmaukset. Hieman pitkä lanneosa. Reipas ja iloinen käytös. Hyvässä kunnossa, lihaksikas ja vahva"

Samalla hiljaisesti juhlin W-miehen 4-v synttäreitä. Ikävä on kyllä vieläkin aivan suunnaton, mutta jospa se joku päivä helpottaisi. Mutta onnittelut vielä tätäkin kautta sisaruksille ja toivotaan heille pitkää ja ihanaa elämää!

2 kommenttia:

Tiia ja Arto kirjoitti...

Onnea Lilylle vuoden matkasta uudessa kodissa ja Wallulle onnellisia päiviä pilvien päällä!

Viedäänkö Lily ja Sinna joku päivä leikkimään, nyt kun työ ilmeisesti ootte Liperiin rantautuneet :)?

Miimi kirjoitti...

Kiitämme kuiteskin Unelman kanssa mukavasta näyttelyreissusta! Röh-possu on ollut siitä lähtien kaikkien suosikki, joten Unski osasi taas shoppailla ihan nappiin!