"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

torstai 3. maaliskuuta 2011

Maaliskuun iloja

No onpas aikaa taas kun täällä oon käyny. Blogi sai ihan pienoista ulkoasun uudistusta, koska ulkomaiset ystävämme eivät olleen ymmärtäneet että tämä on kahden koiran blogi, vaan olivat käsittäneet että Lily on se jolla on epilepsia. No josko nyt ymmärtäisivät oikein? Paljon on sattunut ja tapahtunut viime kirjoituksen jälkeen, isoimpana asiana tietenkin muutto ihan ikiomaan omakotitaloon. Ja ei, ei edelleenkään kuvia, koska paikat ovat vieläkin hieman vaiheessa. Mutta Jarno alkoi juuri rakentamaan saunaa, joten pikkuhiljaa toivottavasti myös kuvia saadaan valmiista kodista.

Treenirintamalla on ollut hienoista talvitaukoa, pakkasen hipoessa -39 ei pikkuneidin eikä myöskään kyllä omistajan ole tehnyt juuri takan lämmöstä ulos lähteä. Mutta nyt kun kelit inhimillistyivät päästiin taas treenaamaan, ja jopa siis ihan kameran kera. Ja siis myöskin videokameran! Joskus harmittelin kun Wallun treeneistä tuli niin vähän videolle otettua, niin meinasin jotta josko nyt asiasta viisastuneena korjaisi tilanteen. Ja pitemmittä puheitta, tässäpä olisi eka video tältä päivältä. Mie niin tykkään tuon pienen asenteesta!


Eli aika alussa ollaan, mutta hiljaa hyvä tulee. Jostain syystä en osaa Lilyn kanssa paineita ottaa siitä että pitäs olla jo ja pitäs osata, mennään juuri sillä vauhdilla kun meille on sopivaa. Tässä olisi sitten videopätkää jäävistä liikkeistä, ja jostain kumman syystä maahanmeno alkaa jo olla aika valmis, seisominen kaikkein kauimpana valmiista. Mutta hauskaa on, ja se on pääasia! Lisää videoita ja kuvia treenistä löytyy täältä: http://wallulily.kuvat.fi/kuvat/Maaliskuun%20treenit/

Ollaan me muuten näyttelyssäkin pyörähdetty, eli Tuusniemellä Päivi Eerolan syynissä. Tykkäsin kovasti tuomarista, itsellä vaan maha oli niin kipeä että nautinnoksi ei tuota reissua voinut hyvälläkään sanoa. Mutta tässäpä oli Päivin mietteet Lilystä:

"Kookas. Erinomaisessa lihaksikkaassa kunnossa esiintyvä narttu. Riittävä sukupuolileima. Voimakas pää. Liian pyöreät, kookkaat silmät pilaavat ilmettä. Eturaajat saisivat olla suoremmat. Keskivahva luusto. Kevyt vaivaton liikunta. Voisi olla hieman tiiviimpi edestä. Puhdas väritys. Karvapeite vaihtumassa. Esitetään edukseen."

Ja tuloksena NUO-EH. Ja tässä kuva kaunokaisesta näyttelyn tiimellyksessä (Ja mikä ihmeen karvanlähtö kun katsoo minun mustia housuja?!?):



Ja tästä innostuneena menemme lauantaina katsomaan mitä Paula sanoo Lilystä Juuassa. Paula Heikkinen-Lehkonenhan oli Wallun ensimmäisessä ja viimeisessä näyttelyssä tuomarina, ja oli ilmeisesti hieman ollut sitä mieltä että miksi tälläinen koira on pitänyt tuoda hänen päiväänsä pilaamaan? Katsotaan onko nyt samaa mieltä Lilystä :D

Jalka parani tosi hyvin kun keksittiin muutama kikka jolla siteen saa pysymään paikallaan, mutta ollaan nyt käyty sitten hierojalla sekä fysioterapeutilla koska pahat lihasjumit tuli tuon vaivan seurauksena. Muutama kerta varmaan vielä käydään jotta tilanne on varmasti kunnossa. Ei se kyllä ole hyppykengurua millään lailla hidastanut, mutta itse olen sen huomannut juuri epäpuhtaana liikkumisena. Vaan nyt täytyy mennä auttamaan saunan kanssa, katsotaan sit ens viikolla mitä se Paula tuumasi!

Ei kommentteja: