"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Liitelyä

Johtuen pakkasista, 60km matkasta ja minun omasta mielentilasta, en edes muista milloin olemme viimeksi käyneet Joa:n hallilla. Täytyy sanoa että oon mie tyhmä kun en oo käyny, hiukka oli neito taas pätevänä. Kotona ollaan muutamaan otteeseen harjoiteltu kosketusalustaa, ja hallilla aloitettiin sillä. Hyvin hokasi myös siellä mitä läpyskälle piti tehdä, ja siirrettiin puomin alastulo pöydän päälle. Hiukan oli hakusessa kosketusalusta tuossa hommassa, eli nyt Jarnolle onkin tehtävää listalle laitettu kontaktin tekeminen kotiin. Epäilen että muuten ei tule kontakteista mitään. Ostettavaa listalle laitettiin kepit, jotka ostetaan heti kun rikastutaan tai lakataan köyhtymästä, eli ehkä muutaman kuukauden sisään. Kokeiltiin nimittäin verkkokeppejä, ja yhden kerran hapuilun jälkeen koira veti aivan täysiä kepit.

Myöskin palkkaukseen olin oikein tyytyväinen, neito leikkii tosi hienosti vaikka onkin aivan täpinöissään. Nyt alkaa ihan selkeästi pääkoppa ja homma kohtaamaan, ja siis ihan tosiaan voin jo vaatia pallukalta hommia. Tänään piti myös mennä treenaamaan, mutta minähän nukuin onneni ohi :( Ensi viikko menee Kemissä, mutta jospa sitä viikonloppuna pääsisi taas liitämään.

Tiistaina aloitetaankin ihan uusi aluevaltaus, eli viesti. Merja lupasi neuvoa meidät alkuun, ja sitten vaan treeniä ja treeniä. Ihanaa kun saa lajin jossa Kepokin voi loistaa :D Ja saadaan mukavaa hommaa lenkille. Itse odotan lajilta paljon, sillä siinä kuitenkin vaaditaan koiralta todella paljon itsenäisyyttä, ja sitä tuo koira tällä hetkellä kaipaa.

Ollaan myös ratkottu remmiongelmia hyvällä menestyksellä. Hihnalenkit alkavat taas pienen tauon jälkeen olla ihan miellyttäviä kokemuksia, muiden ohitukseen tarvittaisiin vieläkin varmuutta, mutta kun siihen tarvittaisiin niitä muita koiria ja niitä ei tunnu ovista ja ikkunoista tulevan. Tilanteen kuitenkin pitäisi olla hallittu. Saatiin me uusi kaverikin Lilylle, ihana Sinna. Otettiin ekana ohitusharjoituksia ja sitten päästettiin neidot riehumaan. Kerrankin selllainen neito joka osaa Lilyn rajuun rakkauteen vastata. Nauratti kun hirveä ärinä ja purina kuuluu koko lenkin ajan. Onneksi tämä kaunis neito asuu melkein "naapurissa" niin voidaan tavata useamminkin :D

2 kommenttia:

Tiia ja Arto kirjoitti...

Hei, viestelläänkö joskus yhessä :)? Myö viime kesänä aloitettiin viesti Josepan porukassa ja syksyllä käytiin Outokummussa, mutta nyt talven ollu viesti ihan jäähyllä ja hirvee kytö ois taas senkin lajin pariin :D

Mari kirjoitti...

Juu ihan ehdottomasti, ollaan loppuviikosta yhteydessä asiasta kunhan palataan reissusta!