"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Vuosikokous hieman venähti

Tosiaan hieman, sillä oltiin vasta eilen illalla kotosalla. Tosin täysin suunniteltuhan tämä venähtäminen oli. Minna oli saanut työvuorot suunniteltua niin että sai vielä maanantain vapaaksi, niin voitiin kerrankin olla ihan ajan kanssa. Rilla ja Nella olivat kyllä sitä mieltä että aika olisi voinut olla paljon lyhempi. Matkahan siis alkoi suoraan Juuan näyttelystä, ja heti Varkaudessa törmättiin tuttuihin, eli Hanna ja Hanne istuivat kahvilla ja heti sovittiin ruokatreffit. Ensimmäinen ABC oli täynnä, mutta toiselta löytyi ruokaakin. Lily oli kyllä sitä mieltä että koska Jatsi ja Hippa ovat autossa, se tarkoittaa riehumista. No nyt ei keretty riehumaan, sillä tiesin että sitä määränpäästä löytyy aivan riittävästi.

Ja se oli totta, sillä toiseksi viimeisen risteyksen kohdalla neito hokasi minne ollaan menossa ja voi sitä piippaamisen ja vouhkaamisen määrää kontissa. Mutta arvatkaa mitä se oli kun sieltä häkistä pääsi pois??? Neito oli aivan maailman onnellisin pieni koira kun vastassa olivat Siru, Nata ja Minna. Pomppimisen määrä oli rajaton. Kahvittelun jälkeen lähdettiin lenkille, ja äiti oli kovasti sitä mieltä että tuo pentu pitää asettaa kuriin ja nuhteeseen kun noin riehuu. Mummo vain katseli että voi elämä taas se tuli tänne riehumaan. Kyllä teki käveleminen hyvää kun koko päivän oli autossa istunut. Lily oli ilmeisesti kerännyt energiaa koko päivän ja jaksoi myöhään yölle riehua Natan kanssa. Harmi kun siitä ei saanut videokuvaa, sillä joka kerta kun kameran otti käteen leikki loppui ja kun kamera meni pois leikki jatkui. Mutta täytyy kyllä ihmetellä että muutaman kilon painoinen Nata ja normisti hieman rajua rakkautta antava Lily leikkivät niin nätisti. Lily makaa selällään ja Nata pomppii päällä, ja tämän kerran spesiaali oli narupalloleikki. Lily ottaa narusta kiinni, Nata pallosta. Sitten uristaan ja revitään palloa kunnes Lily kerii narun ja Natan jalkoihinsa. Sen jälkeen Nata yrittää ottaa palloa pois keinolla millä hyvänsä. Ja sitten homma taas jatkuu. Ja jatkuu. Ja jatkuu.

Ja jatkuu sillä että kuudelta aamulla Lily alkaa vouhkaamaan, asia mitä se ei ikinä tee kotona. Pitäisi herättää Nata leikkimään. Ja kyllä siihen vouhkaukseen kaikki heräsivät joten neito sai tahtonsa läpi. Ja siitä tuo sama leikki jatkuu. Minun piti sitten lähteä Aussieyhdistyksen vuosikokoukseen, jossa siis keskusteltavana muotovalionarvon muutos. Yllättävän kivuttomasti meni kokous, ja minut valittiin uudelleen hallitukseen. Kiitos siitä kaikille äänestäneille. Jatkan myös rahastonhoitajana edelleen, joten tuttuja alkaa hommat jo olemaan.

Äiti oli ilmeisesti jo joutunut hyväksymään että tuo elukka on taas tullut jäädäkseen. Kyllä täytyy sanoa että 5 koiraa olohuoneessa häärimässä on aika paljon rakkautta :D Muori eli Rilla istui pitkät tovit rapsuteltavana, ja oli kyllä niin ihanan samanlainen kuin siskonsa Moona. Kyllä nuo koirat siskoksiksi todellakin tunnistaa. Ja täytyy sanoa että sain mitä tilasin, eli mini-Moonan, niin paljon tuo Liikkis muistuttaa mummoansa ja isotätiään. Mahdollisesti pääsen tässä lähiaikoina tapaamaan myös Moonan ja Rillan yhtä siskoa, joka asuu tässä lähellä. Toivottavasti pääsen kahville.

Maanantaina järjestin Minnalle "tutustu kaupunkiisi jossa olet koko elämäsi asunut" päivän, eli vein Minnan Ikealle jossa hän ei ikinä ollut käynyt. Yllättävän vähän kyllä löytyi tavaraa, autoon olisi vielä mahtunut muutama kassi :D Käytiin myös Ideaparkissa ja sitten olikin aika lähteä katsomaan mitä koiruudet olivat touhunneet. Lily oli ollut vallan kiltisti, ilmeisesti sen kotiinjäämisongelmat ovat tosiaankin mennen talven lumia. Ilta meni taas koirien touhuja katsoessa ja maailmaa parantaessa. Aamulla olikin aika lähteä Jyväskylään Aijan ja Ainon luokse, käytiin syömässä ja matka jatkui kotiin. Aivan ihana reissu oli kun kerrankin ei tarvinnut minuuttiaikataululla mennä. Kiitos Minna vieraanvaraisuudesta :D

Ei kommentteja: