"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

perjantai 6. toukokuuta 2011

Mätsärin kaunistus

Vappuna oli kylmä ja kolea ja väsy. Joten kuinka pelastaa päivä? No tottakai lähdin sitten Josepan järjestämään vappumätsäriin. Tarkoituksena siis saada taas itselle kokemusta ja koiralle vahvistusta, ja katsoin että mahdollisuus olisi myöskin miestuomariin. Joten keittiöön nakkeja pilkkomaan ja menoks? Tai niinhän sitä luulisi. Neito nimittäin ymmärsi hieman väärin pilkotut nakit ja koska hieman hiukoi niin söipä ne heti ennen kuin pihalle kerettiin. Minä sitten ystävällisesti kerroin kuinka onnellinen olen tästä teosta. Kertooko ystävällisyydestä se että tytöt olivat silmät pyöreenä selittäneet Jarnolle että "Lily söi nakit joita se ei olisi saanut syödä ja Mari KIROILI". No mutta koira ymmärsi asian ja oli mätsärialueella kuin herran enkeli. Mitä nyt Takulle piti hieman pöristä. Mutta muuten oli kyllä oikeesti tosi nätisti ja varsinkin kauniisti. Katsokaa vaikka tätä Hannan ottamaa kuvaa:


Ja pyyntöni kuultiin ja miestuomarihan me saatiin. Ja sitten se mitä olen aina pelännyt, tapahtui. Eli kompastuin kehässä koiraan ja pienoisen räpyttelyn jälkeen pääsin tolpilleni ja sain samalla ihmisille hyvän mielen. Neito antoi tosi nätisti katsoa korvat, hampaat, kokeilla jalat, masun ja selän. Vaikka eihän se sille mitään suurinta herkkua ole. Mutta tuomari otti kyllä asian ihan koko rahan edestä. Tässä neidon mielipide asiaan:


Ja sitten jos mie yritin kaikilla tavoin sabotoida tätä, jatkoin hyväksi katsomaan linjaa, otin punaisen nauhan ja vein koiran autoon. Kunnes älysin että hitto onhan tässä vielä yksi kehä käytävänä, kaappasin koiran autosta ja puolijuoksua takaisin. Ja kyllä kannatti, neito oli Jun Pun 2!!! Jee!! Kyllä oli hyvä mieli, ja Lilylläkin oli kun sai makoisan luun syötäväksi!