"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Lisää kuvia

Viime viikolla käytiin Hilkan kanssa jälkeä ajamassa, ja nyt muistui ottaa kamera mukaan (myös autosta). Joten otsikkoa klikkaamalla pääsee katsomaan otoksia, jotka eivät ole kyllä kovin hyviä (rakas joulupukki, tuo minulle parempi putki kameraan) mutta kertovat kuinka hauskaa koirilla oli. Mukaan pääsi myös Wallun ja Rinin yhteiskuva.

Jos päivittelisi tätä blogia useammin, ei tulisi aina kamalan pitkiä selostuksia, mutta asia on muutoksen alla, eli minulle on tulossa pinkki miniläppäri, jota voin pitää koko ajan mukana ;). Mutta siis asiaan:

Käytiin agia sunnuntaina, ja voi ******. No, ehkä ensi kerralla paremmin, käyn kyllä joku kerta yksin hallilla, tuo kuorolaulu kentän laidalla/keskellä/et tiedä koirastani yhtään mitään on aika ihanaa. Työ haittaa harrastuksia tässäkin.

Sitten tiistaina uskaltauduttiin josepan tottistreeneihin, ja koiria oli paljon! Mutta kyllä se tuo pikku-ukko näköjään pystyy tekemään jo vaikka Turre olikin kentällä. Tänään käytiin pärnävaaralla aussieporukan kanssa, ja se oli aluksi liian paljon, mutta sitten kun laitettiin muut koirat autoon, päästiin asiaan. Kyllä me vielä joku päivä ollaan melkein yhtä hyviä kuin muut ;) Olen kyllä ihan oikeasti tosi iloinen tuosta koiran käyttäytymisestä, alkaa kova työ näkyä!

Ja sitten muistakaa että Maria ei saa päästää pienessä siiderihuurussa koneen äärelle, tulee kirjoiteltua hassuja sähköpostiviestejä.... Eli ilmoitin Wallun sit MH-testiin. Jospa sitä sais hieman enemmän tietoa tuon koiran ajatuksista, ja sit osais soveltaa niitä käytännössä. Toivoa sopii. Mutta siitä sitten ens kuussa, katsotaan jos saan vaikka videota tms. asiasta.

Mutta nyt hiljennetään vauhtia tällä viikolla, seuraavana vuorossa sunnuntain treenit, että koira ja omistaja saa levätä ;D

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

mie luulinensin , että ne kuvat on JÄLJENAJOSTA... :) kivoja kuvia, koiruuksien ilmeet on just niin Wallu- ja Kirimäisiä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Joutuu tähän toteamaan, että MH-testi ei sinänsä selitä koiran aivoituksia mitenkään, se vaan kertoo, miten koira reagoi eri ärsykkeisiin. Luonnetestiin kun sit sen viet, niin siellä enemmän kerrotaan, että miksi se toimii niin kuin toimii.

Mutta se MH-testi oli ainakin mun mielestä tosi mielenkiintoinen kokemus. Milloin ja missä? Ketä tuomaroimassa?