"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

keskiviikko 22. lokakuuta 2008

tottista

No nyt siis voidaan puhua jo, että olenko ihan terve. Koska Elina ei päässyt kentälle, ja Arjalle unohdin soittaa, menin sinne Wallun kaa kahdeltaan (hui). Ajattelin että kyllä ne ajaa pois jos eivät tykkää. Joten siis sinne vesisateeseen palelemaan. Hilkka oli siellä kuitenkin kouluttamassa, ja siihen ryhmään meidät otettiin. Treenit meni tosi hyvin, ainut mitä ihmettelin oli välillä täydellinen kontaktin häviäminen. Yritin katsoa mikä se niin kiinnostaa kentällä, mutta en nyt mitään erikoista nähnyt. Joten enemmän vaan yritystä ja jopa seuraaminen alkoi onnistua. Juuri kun olimme ottamassa noutoa, Wallulta meni ihan kokonaan keskittyminen. Ja samalla huomasin myös syyn tähän. Hanna ja Jatsi olivat sitten vakoilemassa, ja Wallu oli tietenkin heidät huomannu :D No olipahan ainakin häiriötekijät kohdallaan :D

Kyllä olin taas tyytyväinen, kontaktiin täytyy nyt vaan keskittyä enemmän, mutta nythän meillä tänään alkaakin se "erikois"tokoryhmä, joten jospa siellä saisi ohjeita asiaan.

Ja muuten ihan reunahuomautuksena (kerron myöhemmin lisää, nyt kiire tokoilemaan) lähdetään Arjan ja Wallun kaa kemiin muutaman viikon päästä. Mutta siitä siis yritän kirjoittaa hieman myöhemmin.

Ei kommentteja: