"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

lauantai 8. marraskuuta 2008

Agiliitoa omalla maalla

Eilen lähdettiin Wallun kanssa omalle hallille katsomaan miten on oppi päähän jäänyt. Huoltojoukkona toimi Arja, joka ihan selvästi alkaa lämpenemään lajille ;). Otettiin ensiksi keinua, jota piti muutaman kerran ottaa hihnassa, kunnes koira huomasi että ei tämäkään tapa joten voitiin aloittaa ihan ilman pantaa/hihnaa. Hyvin pysähtyi kontaktille, ja melkein joka kerran muistin että ei saanut palkata kädestä (lahopää minä).

Sitten liitettiin siihen muita esteitä, eli kolme hyppyä ja putki, ja asetettiin ne ympyrään. Muutaman huonon ohjauksen jälkeen koira kyllä ymmärsi mistä oli kyse, ja suoritti oikein mallikelpoisesti esteet. Edelleen ongelmia paikalle jäämisen kanssa, mutta se parani harjotellessa (ompa kumma että joku asia paranee jos sitä treenaa??)

Sitten otettiin eteenmenoa, eli hyppyjä rivissä. Neljä tuntuu olevan maksimi, enkä koiralta sen enempää vaatinutkaan, kun alkoi toinen olla jo aika väsynyt. Joten lopuksi vielä muutama mukava putki ja sitten loppuleikit!

Ylipäätään oli hyvät treenit, koira ei kuitenkaan nyt perseillyt ihan totaalisesti, ja saatiin kerrankin sellaista tekemisen meininkiä asiaan. Joten todella hyvä mieli jäi :D Huoltojoukotkin toimivat todella mallikkaasti, nakkia oli juuri siellä missä pitikin :D Sunnuntaina taas seuraavan kerran, ja nyt onkin niin ihanasti että Marjo on lupautunut meidän ohjaajaksi, joten ei enää vaihdu nuo treenaajat, niin voidaan varmaan edetäkkin asioissa! Varsinkin kun Marjo tuntuu yllättävän hyvin ymmärtävän Wallua, mikä on suuri plussa. Käsittää että tuon tarkkispojan sisimmässä on ihana pieni koiruli!

Ei kommentteja: