"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

torstai 19. maaliskuuta 2009

Hiihtelyä ja hieromista






Sunnuntain jäljiltä iski into, ja kävin sit maanantaina ostamassa omat hiihtimet :D No sit tietenkin piti päästä hiihtämään, ja tiistaina sain Paulan houkuteltua Kulhoon hiihtelemään. Wallu oli ihan intona kun sai juosta ja riehua,kylläkin yksinään. Ja voi kun oli mukavaa, ja lihakset oli kyllä sitä mieltä että lisää tätä kiitos! Eilen käytiin sit Aijan luona lenkkeilemässä ihan ilman suksia, ja samalla kokeiltiin pallokoulutusta. Kyllä se kilarit ottaa, vaikka Aija on hyvin rakas ihminen. Häntä ja korvat luimussa, ja hilseily päällä. Mutta siis toimii, sillä vähemmän se nyt hermoilee kun mitä Tiinan kanssa. Joten siis treeniä vaan enemmän ja enemmän.

No sitten koska edelleen oli mukavaa, sovittiin Hannan kanssa että tänään mennään hiihtämään ja paistetaan makkaraa. Joten aamulla suunnattiin Wallun kaa Viinijärvelle, ja pienen alkusähellyksen jälkeen matka jatkui suksilla jäälle, ja siellä makkaranpaistoon. Ilma oli aivan mahtava, aurinko paistoi ja koirien temppuja oli hauska katsella. Wallu sai jonkun ihme kohtauksen, ja halusi poseerata kameralle, ja onneksi Hannalla sellainen oli mukana. Joten kuvasatoa kirjoituksen lopussa. Ihana oli kyllä käydä, tuollaisen reissun voisi vaikka uudelleen tehdä!

Sitten meille tuli uusi fysioterapeutti katsomaan tuon koiran jumeja. Ja alkuhan ei kovin lupaava ollut, eli Wallu taas kerran rähähti. Sain tilanteen haltuun ja kuonokopan koiralle, ja alettiin hommiin. Pitkään oli hyvin epäileväinen, mutta sitten kun lonkkia alettiin hieromaan, rauhoittui. Selkärangan kohdalla nukahti, ja ei edes kuonokopan poistamiseen heränny. Taisi tehdä hyvää! Niska oli jumissa, muuten kaikki oli ok. Eli ei ole enää lonkissa kipua. Saan nyt ohjeet kuinka jatkaa treenaamista, ja Aija toi Tampereen koiranäyttelystä hierontakirjan, joten sitä lukemaan. Fyssäri sano et kannattaa nyt katsoa tuota niskaa, ettei se nyt kipuile, ja siitä tulisi takapakkia. Täytyy siis seurata. Mutta nyt niitä kuvia/jotka sit hyppäs alkuun....

Ei kommentteja: