"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

lauantai 28. maaliskuuta 2009

Tokoilua Veikon Koneella

Kyllä minä osaan noutaa :D
Anna se pallo tänne NYT!
Kapula!!!
Tässä on nyt todiste, Wallu osaa seurata!
Kuinka istua paikallaan :D

Valokuvaajana oli Aija, tässä osa hienoista kuvista :D

Kyllä sitä ihminen on hieman outo,kun paskan työpäivän jälkeen käy koiran kotoa ja vapaaehtoisesti tallustaa takaisin töihin. Mutta kun siinä on niin hyvä treenata :D Aija lupautui seuraksi, henkiseksi tueksi ja valmentajaksi, joka huomauttaa jokaisesta väärin tehdystä asiasta, ja niitähän miulla riittää. Koska oltiin hieman aikaisessa, saatiin tehtyä muutama paikallaan olo, jotka onnistu ensimmäisen jospa nousisin ja hieman liikkuisin kokeilun jälkeen oikein mainiosti, sain jo hyppiä, pomppia ja juoksennella ja koira katto varmaan vähäjärkiseksi :D Sitten tuli Aija, ja suurempi häiriö oli Rinin olemattomuus kun Aija.

Aloitettiin ruudulla, joka siis onnistuu jo todella mainiosti. Kokeiltiin muutaman kerran pysäyttämistä, jatkossa muutama lelun haku, muutama pysäytys, taas lelun haku ja sit väliin muutama kerta niin ettei lelu ole siellä. Koira on ihan selvästi hoksannu mikä on siis ajatuksena.

Sitten seuraamista, ja kiitos Hannan se on aivan mielettömän upea!!! Siis ei millään tavalla kisavalmis, mutta siis miedän tasolla upea! Ja salaisuus on siis verilettu. Kyllä, sellainen musta pieni ja pyöreä. Saa tuon koiran tekemään ihan mitä vaan, ja ei muuten kontakti laske. Nyt vaan vaihdellaan seuraamisen pituutta askeleesta kolmeen-neljään, ja häivytetään lettua kädestä.

Sitten lopuksi noutoa, nyt pitää hyvin mutta vauhti on laskenut. Vauhtia saatiin lisää kun lähdin juoksemaan poispäin, koira hätäänty et veriletut häviää ja kyllä muuten vauhtia tuli! Joten se menee tosi hyvin, voisi jopa ruveta harkitsemaan hypyn ottamista kuvioihin.

Sitten Aija vielä opetti kuinka saadaan kaukokäskyt aloiteltua, ja siihen sitten wubba on oikea ase.

Hyvin menneien treenien kunniaksi kutsuin Aijan teelle, ja otettiin vielä sitten luoksepäästävyysharjoituksia, ja nyt ei ollu mitään ongelmaa, hieman aristeli kun takapäähän käsi meni, mut makkara oli silti parempaa. Joten nyt siirretään asia ulos, ja katsotaan mitä koira on siellä mieltä asiasta. Kyllä on nyt hieno olo, huomenna Wallu pääseekin tyttöjen luo, menee nimittäin Miimille hoitoon kun itse suuntaan Lahteen Hannan ja Aijan kanssa. Katsotaan miten se itten menee :D

Ei kommentteja: