"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

lauantai 21. maaliskuuta 2009

Tokoilua

Käytiin Hannan ja Jatsin kanssa tokoilemassa, ja johtuen minun hienosta päivästä mentiin Prisman parkkipaikalle. Olin siis aamulla unohtanut kukkaron kotiin, ja jumin sitten parkkihalliinkin. Onneksi pelastava enkeli Heidi lunasti minut sieltä pois. Mutta siis paikka oli ihan uusi, siellä ei olla treenattu ennen. Wallu oli koko treenin ajan vapaana, ja kontakti oli kyllä todella hyvä. Siis ei vieläkään edes lähellä koetason kontaktia, mutta ei merkannut kertaakaan koko treenin aikana, ja vaikka lähti haahuilemaan tuli heti käskystä luokse. Idean tähän vapaana oloon sain Mikan antamista lehtileikkeistä, jossa tähän kannustettiin.

Otettiin ruutua, joka onnistui aivan loistavasti, nyt jo niin että Hanna kävi laittamassa pallon ruutuun niin ettei Wallu sitä nähnyt. Matka ei vielä ole pitkä, ja käskytys oli taas minulla ihan typerä, mutta Hannan korjauksilla sain muutaman todella onnistuneen ruudun.

Sitten noutoa, joka on siis edistynyt kovasti. Kotiläksyksi saatiin palikan pitoa, siinä on vieläkin hieman hiomista. Palikalle meno on hyvin vauhdikas, ja periaate on siis jo hallussa.

Ihan muutaman askeleen seuraamista otettiin, ja kun veriletut ilmestyivät käteen, myös seuraaminen parani aivan ilmiömäiseksi. Tätäkään ei otettu kun muutaman kerran, ja mahdollisimman helpolla, jotta saadaan nyt niitä onnistuneita suorituksia. Oli kyllä mukava treenata, oon nyt huomannu että ei siis tarvi jännittää, koira kyllä tekee mielellään ja tottelee. Eli voidaan nyt siis jo hieman vaatia enemmän ja katsoa jopa kestävyyttä noihin liikkeisiin. Mutta edelleen siis pienin askelin :D Ihanaa :D :D

Ei kommentteja: