"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

maanantai 4. toukokuuta 2009

Agilitykisoja ja ihania naisia :D

Kylläpäs oli raskas sunnuntai, sekä koiralle että emännälle. Seitsemän aikaan hyvin unisena ilmestyin kentälle. Alettiin rakentamaan rataa ja minä menin kanttiiniin avuksi. Kisat meni oikein hienosti, upeita suorituksia oli hieno katsella, oikein suuret onneittelut vielä kerran Lauralle ja Sinalle, sekä Annelle ja Babille. Voi kun mekin joskus.... Hilkka tuli Kirin kanssa käymään, ja otin lapsen päivähoitoon. Olisitte nähneet Wallun ilmeen, kun aukaisin oven Kirin kanssa. Ei pikkumies tiennyt miten päin olla. Kyllä niitä on niin hauska katsella, kumpikin on niin samalla aaltopituudella. Ikävä taisi olla ollut :D

Sitten sain kodin siivottua ja palasin takaisin kentälle, jonne jäätiin vielä turistiksi Wallun kanssa. Huomasin kentän laidalla tutun ihmisen, Shanti oli tullut käymään kisaamassa. Lähdettiin kävelylle koirien kanssa, ja kyllä taas silmät pyöri päässä kun oikein ihana Dracu päästettiin irti. Huima oli kyllä vauhti kavereilla. Ja taas oli Wallu aivan rakastunut ;) Dracu oli kyllä oikein kaunis nuori neiti, joten en yhtään ihmettele jos on pikkumiehen sydän taas kerran valloitettu. Dante oli kyllä eri mieltä tästä asiasta, hieman tuntui kiukuttavan kun joutui hihnassa olemaan. Oli kyllä mukava taas nähdä, kuinka hyvin Wallu "väisteli" toista urosta, eikä ollenkaan ruvennu urraamaan.

Muutenkin oli aussiepainotteinen päivä, näimpä pikkuisen Susunkin :D Voi miten hassu pieni koira! Ja sitten vielä Lauran Saimi oli myöskin tullut käymään kentän laidalla, ja riemu oli kyllä molemminpuolinen nähdessä (Edelleen sitä mieltä että kunhan koulutus on valmis....)

No nyt sitten vaan torstaita odottamaan, ja videokameraa lainailemaan, jotta saa niitä paimennusvideoita ;)

Ei kommentteja: