"Lysti ja Tuittu"

"Lysti ja Tuittu"

lauantai 9. toukokuuta 2009

Unelman syntymäpäivät ja paimennusta

Me saatiin kutsu Unelman 9-v synttäreille, ja koska me ollaan aina valmiit yhteiskinkereihin, niin töitten jälkeen suunnattiin Liperiin. Wallu kyllä tiesi, että mukavaa on tapahtumassa kun kurvattiin Miimin pihaan, mutta oisitte nähnyt sen ilmeen, kun se näki kaikki nen NAISET! Pikkumies pomppi tasajalkaa ja kävi jokaista naista tervehtimässä. Siis nyt tarkoitan nelijalkaisia, kaksijalkaisia ei juuri edes huomannut. En kyllä ymmärrä mikä tuolla koiralla on, mutta jotenkin se etsii aina sen vaikeimmin lämpiävän naisen, ja sen pestin otti Hertta. Kyllä sydämet vaan lenteli kun Wallu pisti kaiken hurmauskykynsä peliin. Toisaalta Hertta oli kyllä niin kaunis että en yhtään ihmettele jos sydämet lenteli.

Pienen lenkkeilyn jälkeen menimme takaisin pihalle, jossa oli sitten makkaransyöntikilpailu. Siis koirilla. Wallun vein autoon, kun ei olisi muuten malttanut sivusta katsoa, ja ihailin pikkuisen Susun makkaransyöntitaitoja. Pikkutyttö imaisi makkarat aivan uskommattomalla vauhdilla, jopa Kiri jäi toiseksi. Mutta uskomattomin oli kyllä Wallu, sillä se voitti koko homman, itse vaan katselin silmät ymmyrkäisenä että mitä tuolle minun koiralle on tapahtunut! Illalla Aija ja Rini tulivat käymään, ja Rinin kanssa oli vielä loppuottelu, ja Wallu voitti aivan ylivoimaisesti senkin ;) Hieno pieni koira!

Juhlista jäi todella hyvä mieli, kiitos ja kumarrus Miimille kun jaksoit järjestää upeat pirskeet, ensi vuotta ja pallomerta odottaessa :D

Torstaina oli sitten paimennuksen vuoro. Ensimmäinen kerta tänä kesänä, ja jännitti kyllä hieman onko koira kokonaan unohtanut. No ei todella ollut. Yritän nyt saada videot nettiin (tai siis olen siihen houkutellut erään ihmisen) jotta näette siitä. Mutta näin lyhyesti, kyllä on mies muuttunut viime kesästä. Silloin se paimensi itselleen, ja minulle paimennus oli älyttömän vaikeaa. Nyt on kupletti muuttunut täysin, Wallu haki minusta koko ajan turvaa, ja nyt muutammekin niin että minä olen edessä, ja Sinikka on takana Wallun kanssa, jos Wallu hyväksyy Sinikan sinne. Mutta kyllä tuolla potentiaalia on, kunhan itse opin siellä lauman edessä olemaan. Nyt meni taas ihan huitomiseksi, ja sitten tietysti helpotti kun käsken Wallun maahan, käsky on maa, ja sitten pitäisi käskeä taa. No nyt sitten käsketään taakse. Ja samalla lupauduin toukokuun viikoksi orjaksi Sinikalle, koska mitäpä muuta nuori nainen kesälomallaan tahtoo tehdä ;)

1 kommentti:

Hanne kirjoitti...

Terkkuja vaan Wallullekin Hertalta :)