Juu kyllä se on nyt todettu. Useampaan kertaan. Se joka sanoi et gluteenittomat tuotteet ei kohoa, valehteli. Nimittäin jos teen yhden porkkanakakun, laitan sen kahteen vuokaan. Jos teen täytekakun, sama homma. Ni miks mie en sit tehny sitä samaa marjapiirakan kanssa?!?
Eli laita taikina kahteen 28cm vuokaan. Ellet tykkää pestä uunia. Ja mie en tykkää.
Ohje olisi tässä:
3dl jauhoja (laitoin melkein 4)
2tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1tl vaniljasokeria
150mg sulatettua margariinia
3 munaa
Päälle mitä pakkasesta löytyy. Ohje on saatu Minnalta, joka oli laittanu raparperia, nam!
Paista 200 asteessa 30-40minuuttia. Pese uunia kolme tuntia. Nauti piirakan mausta :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti